Kismamáknak – Tibeti hangtálas relaxáció

Gyorslinkek

Kismamáknak természetesen

KISMAMÁKNAK

várandósság idején és szülés utáni időszakban

Első vagy többszöri alkalommal Édesanyává válni a női kiteljesedés egyik legnagyszerűbb csodája. Az új élet automatikus változást idéz elő az egész család életében. A harmonikus várandósság, a testi-mentális és lelki kiegyensúlyozottság kialakításában és megőrzésében nyújtunk támogató segítséget minden Egészségközpontunkhoz forduló kismamának és párnak. Munkánkat szakmai felelősséggel és nagyfokú empátiával végezzük.

Bizalmuk rendkívüli érték számunkra!

Tibeti hangtálas relaxáció

Lelki kapcsolat a köldökzsinóron keresztül a baba és a mama között, a tibeti hangtálak segítségével.

A kismamának segít elengedni a stresszt és a feszültséget, ami természetes módon javítja a baba életkörülményeit is. Továbbá jelentősen kihat a baba-mama kapcsolatra, mivel harmonikus és egészséges érzelmi összehangolódást eredményez. A várandósság ideje alatt hallott hangokat a kisbabánk is megjegyzi, a szülés során és utána is ellazul, ha ezeket hallja.

A magzat a rezgéseket, a mama lelki állapotát már jó korán érzékeli. Az anyaméhben lévő babák a lágyabb, finom rezgésű zenéket kedvelik. A zenélő hangtálak mély, lazító, lágy hangjai, finom rezgési segítik a kismamát babájával való bensőséges kapcsolat kiteljesítésében, a relaxált állapot elérésében. Pozitívan befolyásolják az anyukák légzését, a test vegetatív működéseit, harmonizálóan hatnak a belső szervek működésére, kiegyensúlyozzák az immunrendszert, az idegrendszert, jótékonyan hatnak a kisbabára is, szülésre való felkészülésnél lazíthatja a feszes izomzatot. Így biztosítva a lelki egyensúly mellett a fizikai feszültségek elengedését is, mely által a kellemes közérzet és a megnyugvás állapota járhat át minden mamát és babát.

A tisztázatlan eredetű meddőség mögött álló lelki akadályok, félelmek, a biztonságérzet hiánya, valamint egyéb lelki – érzelmi tényezők oldásakor is felmerülhet, amennyiben nem szervi probléma húzódik a háttérben. A szülést követően esetlegesen jelentkező túlzott kimerültség, kialvatlanság, növekvő felelősség miatt érzett szorongás, a folyamatos aggodalom könnyen átbillenhet egy idő után depresszióba, amely számos pszichoterápiás megoldás mellett megelőzhető hangtálas relaxációval is.

A várandósság 12. hetétől ajánljuk.

Ár

  • Tibeti hangtálas relaxáció 12 000 Ft

    45-50 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Ksuz István

Ksuz István

Tibeti hangtálas relaxáció
Ksuz István vagyok, 1975-ben születtem Győrben. 14 éves korom óta zenélek, basszusgitározom aktívan zenekarban. Már fiatal koromban is nyitott voltam a keleti kultúrákra, vallásokra, az alternatív gyógymódokra. Akkor még nem gondoltam, hogy évekkel később részt veszek egy találkozón, ahol kipróbálhatok különböző hangterápiás eszközöket (hangtálak, gongok, hangvillák stb.) és olyan mély benyomást tesznek rám, hogy már a hazafele úton tudni fogom, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Hamarosan egy ismert, és tapasztalt terapeutától megtanulhattam, hogyan kell helyesen és tudatosan használni ezeket a csodálatos termékeket, és tudásom azóta is folyamatosan bővítem.

Kapcsolódó kezeléseink

Kismamáknak – Tibeti hangtálas relaxáció
Jelentkezés

Jelentkezem Kismamáknak szóló Tibeti hangtálas relaxációra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.