Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Komplex Access Bars

Gyorslinkek

Korlátozó hiedelmek feloldása

Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre.

Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars, amely során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek és hiedelmek.

Ahhoz, hogy régi megszokásainkhoz ne térjünk vissza, „törölni kell” az elméből azokat a nézeteket, berögződéseket, sejtemlékeket, nem kívánatos szokásokat, amik akaratunk ellenére is képesek visszarendezni életünket.  Az access bars eljárása segít feloldani annak az adott életterület korlátait, melynek a pontjait érintik.

A módszer egyre népszerűbb, terapeuták, orvosok, sebészek, és pszichiáterek körében, kiegészítő eljárásként segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként. Az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrálta az Access Bars-t.

Az access bars teljesen fájdalommentes eljárás, hiszen egy szelíd gyógymód, mely nem okoz mellékhatásokat. Segít a páciensnek ellazulni és relaxált állapotba kerülni. Az eljárást bármely életszakaszban el lehet végezni. Az eljárás minden esetben egy kiegyensúlyozott, harmóniában teljes állapotot eredményez.

A fejünkön 32 olyan pont található, melyek gyengéd érintésével el tudjuk engedni azokat a káros gondolatokat, nézőpontokat és elképzeléseket, melyek  korlátozóan hatnak életünk számos területére. 

Rólunk mondták

Hogyan zajlik az eljárás?

Fekvő pozícióban, relaxált állapotban a fejen 32 pont gyengéd érintésével történik, ez alatt az idő alatt a Vendég megpihen, teljesen ellazul és megszabadul régi beidegződéseitől. Az eljárás során semmi sem történik a páciens tudta vagy beleegyezése nélkül.

Korlátaink elhagyásával nyitni tudunk igazi, teljes lényünk magasabb nézőpontjaira, kiteljesedve befogadókká válunk egy boldogabb, kellemesebb, egészségesebb életre.
Már az első alkalom után megfigyelhetjük magunkon, hogy sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, a környezetünk ártó hatásaira, esetleges provokációkra szinte nem is reagálunk.

Az eljárás ruhában, masszázságyon fekve kényelmes ellazult állapotban történik. Az eljárások időtartama 60 perc.

Már itt is találkozhatott velünk
Rofé Access Energetic Facelift

Az Access Bars eljárás alkalmazási területei és várható eredményei

  • Egészségmegőrzés, -javítás, betegségmegelőzés,
  • Alvászavarok: a gondolatok lecsendesednek, ezért az alvás pihentetőbbé válik.
  • partnerkapcsolatai problémák
  • túlsúllyal, szexszel, stresszel kapcsolatos problémák
  • oldódnak a félelmek, szorongások és gátlások; megszűnnek az önértékelési gondok, hitrendszeri blokkok, gondolati, érzelmi korlátok, a tanulási és koncentrációs problémák;
  • a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek; segít a beilleszkedésben bölcsőde, óvoda, iskolakezdéskor.

A felsorolás nem teljes körű, mivel az Access Bars® célja a tudatosság növekedése, ezáltal az élet összes területére kihatással van. Az Access Bars® egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. Az eljárás magát a választás lehetőségeit nyitja meg.

Hatására képesek leszünk arra, hogy félelmeinket, megfelelési kényszerünket, esetleges önértékelési gondjainkat hátrahagyva, teljesebb életet éljünk, és elhagyjuk az életünket mérgező, mások feletti ítélkezésünket.

Sikeres fogyókúra esetén a módszer segít megtartani az elért eredményünket. Ez legalább annyira fontos, mint maga a fogyókúra!

Fontos hangsúlyozni, hogy minden Access Consciousness alkalmával, amit sikerül a testből kitisztítani, nem tér vissza az eljárási technikából adódóan. További problémákon lehet dolgozni a terápiás folyamat során (Access Bars és Access Facelift-re vonatkozóan is).

Albert Einstein azt mondta: „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni,  hogy  az eredmény más legyen!”
Ne legyen „őrült”, ha úgy érzi, hogy az életének valamely területén megrekedt, nem találja a kiutat, nem tud továbblépni, változtasson az életén, és keresse fel központunkat!

Ellenjavallatok

Nincs

Ár

  • Komplex Access Bars 12 800 Ft

    Első alkalom 70 perc, heti - kétheti rendszerességgel ajánlott

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Komplex Access Bars

Komplex Access Bars-ra