Koronavírus-fertőzés utáni felépülés

Gyorslinkek

Koronavírus-fertőzés utáni felépülés támogatása természetes gyógymódokkal

Akik már átestek a koronavíruson, bizonyára tudják, hogy a felépülés időszaka egyénenként változó lehet. Vannak, akik nagyon gyorsan visszatérhetnek a mindennapi élet ritmusához, és vannak, akik még hónapokkal később is érzik a Covid-19 hátulütőit.

Most utóbbiakhoz fordulnánk. Azoknak, akik tartós fáradtsággal, gyengeséggel, levertséggel, légzési nehézségekkel, vérnyomásproblémákkal, bőrkiütéssel, szorongással vagy depresszióval kénytelenek élni mindennapjaikat, szeretnénk segítséget nyújtani a Rofé Naturale Egészségközpontban elérhető természetes gyógymódokkal.

Bemer mágnes-és fényterápia

Megoldást nyújthat a Bemer mágnes-és fényterápia, hiszen:

Vegyen igénybe egy minimum 10 alkalmas kúrát egészsége megőrzése, szövődmények megelőzése, enyhítése céljából!

Bemer mágnes-és fényterápia
Bemer mágnes-és fényterápia
Jelentkezés

Talpreflexológia

Talpreflexológia segítségével bárki könnyebben válhat egészségesebbé, energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá a vírusfertőzést követően. Alkalmazásával:

Egy 5+1 alkalmas kúrával már lényeges változás érhető el az életminőségben!

Talpreflexológia
Talpreflexológia
Jelentkezés

Orvosi homeopátia

Ha nyitott a természetes gyógymódokra, az orvosi homeopátia felé is fordulhat, ugyanis:

A homeopátiás tanácsadás biorezonanciás állapotfelméréssel egybekötött, így átfogó képet kaphat szervei állapotáról. Amennyiben homeopátiás szer alkalmazása javasolt, annak beszerzésében is segítünk!

Ha a koronavírus szövődményeivel küzd, bármely eljárást is választja, nem fog csalódni! A kezelési terv egyéni, személyre szabott minden esetben. Időpontért hívja a +36704304082 -es telefonszámot!

Orvosi homeopátia
Orvosi homeopátia
Jelentkezés

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Dr. Ogoliouk Leonid

Dr. Ogoliuk Leonid

Orvosi homeopátia, fitoterápia
Dr. Ogoliuk Leonid vagyok. Homeopata orvos, 34 éves orvosi praxis tapasztalattal, ebből 30 évet a homeopátiának szentelve. 1986-ban általános orvosi, majd 1988-ban klinikai farmakológus orvosi diplomát szereztem a moszkvai Patrice Lumumba Népek Barátsága Egyetemen. 1991-ben kaptam homeopata diplomát. 1991 óta dolgozom Magyarországon, diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen honosítottam, mint klasszikus homeopata, fitoterapeuta. Azóta folyamatosan bővítem a homeopátiás szaktudásomat magyarországi és külföldi tanfolyamokon. A homeopátia feladata – a szervezet egyensúlyának helyreállítása, az öngyógyító folyamatok segítése. Az eljárás a szakmai keretek betartása mellett hatásos krónikus, ismétlődő problémák ellen már csecsemőkortól. A homeopátiának nincsenek mellékhatásai, ugyanakkor megvannak a határai. Biztos vagyok benne, hogy a jövő egyre inkább az integrált tudományé, amikor mind a hagyományos, mind a homeopátiás módszerek együttesen, egymást kiegészítve hatnak.
Vég Elvira

Vég Elvira

Talpreflexológia, Gyógymasszázs
Vég Elvira vagyok reflexológus, természetgyógyász, gyógymasszőr. 15 éve kezdtem el ezekkel a terápiákkal foglalkozni, saját egészségem helyreállítása érdekében. 2009-ben vizsgáztam reflexológiából, majd 2010-ben gyógymasszőr oklevelet szereztem. Azóta is folyamatosan képzem magam. Hivatásként tekintek a munkámra, mert izgalmas, változatos, minden eset más, minden ember más irányból kell, hogy elérje az egyensúlyi állapotot, és ezen az úton én segítem, támogatom. Szeretem a kihívásokat, a megoldhatatlannak tűnő eseteket, alkalmazva a természetes gyógymódokat, tisztelve annak erejét és nagyságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Koronavírus-fertőzés utáni felépülés
Jelentkezés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.