Lifting mélytisztító, energetizáló, mágneses Anti-tox kezelés

Kozmetikai mélytisztító kezelés nyomkodás nélkül!

Próbálja ki a Deynqiue Cosmetics forradalmi újdonságát!

Egyre többen keresnek olyan eljárásokat, amelyek gyorsak és hatékonyak, amellett, hogy kevesebb fájdalommal is járnak, illetve nem okoznak hegesedést. Pontosan ilyen a Deynique Cosmetics Mágneses Anti-Tox kezelése, amely mélyen tisztítja a bőrt és segít megelőzni a szennyeződések felgyülemlését. Méregtelenítő és antibakteriális hatása mellett segíti a sebgyógyulást, gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatait, így az új, egészséges sejtek keletkezését.


Ezzel az újdonsággal úgy tisztítható a bőr, hogy közben a vendég nem szenved a fájdalmas nyomkodástól. Vas-oxid tartalmú maszkunk a mágnes erejével vonzza magához a bőr mélyén található szennyeződéseket és húzza azokat ki onnan, nem hagyva mást, mint tiszta és egészséges arcbőrt. Feltölti ásványi anyagokkal és vitaminokkal a mágnes hatásainak köszönhetően. Elősegíti a problémás, gyulladt, aknés, rosaceás, vagy seborrheás bőr javulását, tisztító kezelés mellett kiválóan alkalmazható kúraszerűen. A bőr folyamatos javulását elősegítve idővel elhagyhatóak a fájdalmas tisztító kezelések is. Kiemelkedő eredményeket nyújt a ránctalanítás terén is. Lifting hatású és segít, hogy a bőr több vitamint és ásványi anyagot fogadhasson be, mint más kezeléseknél.
Mindenki számára elsődleges szempont, hogy olyan anyagok kerüljenek fel a bőrére, és ezzel együtt a szervezetébe is, amelyek természetesek, nincsenek káros mellékhatásaik, nem okoznak irritációt. A Deynique Cosmetics saját bio ültetvényén termesztett aloe verát használ minden termékhez, állatkísérlettől mentes.
A bőr letisztítása és peelingezése utáni lépésben egy arany gélt viszünk fel. Lássuk mit is takar ez:
Az arany egy valódi kozmetikai csoda! Egy olyan alapanyagról van szó, ami nem csupán a termékeket varázsolja gyönyörűvé. Sokkal fontosabb feladatot lát el. Az arany egy értékes, igen aktív hatóanyag, mely elősegíti a bőr méregtelenítő folyamatait, energizálja a sejteket, a ráncokat pedig egészen mélyről tölti fel. A Deynique Gold gélben található (látható) 24 karátos arany lapocskák a sejtek közötti térbe bejutva, mint egy kis takarító csapat, elkezdik kisöpörni a felesleges salakanyagokat, a sejtekből szinte kiszívják a mérgeket és a felhalmozódott szennyeződéseket.

Jelentkezzen mágneses anti-tox kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Extra magas ásványi anyag és aloe vera tartamának köszönhetően, a gél nem csak a bőr anyagcsere folyamatait gyorsítja fel, hanem egy időben el is kezdi azt egészen mélyen feltölteni. A kezelés során az arany gélt ultrahang segítségével visszük be. Az arany gél után következik a kezelés legkülönlegesebb lépése, a vas-oxidot tartalmazó agyagmaszk felhelyezése.

Hatásai a bőrre:

  • Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek.
  • Antiszeptikus tulajdonsága révén csak és kizárólag a káros anyagokra hat. Egyedül ott fejti ki hatását, ahol szükséges, így megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz.
  • Képes energiát tárolni, amely a testbe jutva segíti a gyógyulási folyamatokat, revitalizál, ezért nagyon jó kiegészítő terápiaként hosszas antibiotikum terápián átesett, immungyenge személyeknél, vagy bármely lábadozási szakaszban.
  • Az agyag mikromolekuláris szerkezetének köszönhetően képes szinte bármit megszűrni, semlegesíteni, jól használható mindenféle ártalmas anyag felszívására, megszűrésére
  • A gyógyító agyag steril, vagyis baktériumcsíráktól teljesen mentes. Ezenkívül mutat némi radioaktivitást (0,3-1,25 Mache egység), amely elégséges a baktériumok ellen és ahhoz, hogy élénkítő hatást gyakorolhasson, ugyanakkor emberre és állatra veszélytelen.
  • Bármilyen bőrproblémára érdemes kipróbálni, javítja az anyagcserét, fertőtlenít, szabályozza a faggyúmirigyeket, pórusösszehúzó, élénkíti a vérkeringést.

Az agyagmaszkban található vas-oxidnak köszönhetően egy mágnes segítségével szinte kiszippantjuk a bőrből a szennyeződéseket. A mágneses mező eleve jó hatással van a bőrre, hiszen szinte mindent “megmozgat” benne, és még inkább gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatokat.

Kismamáknak is különösen ajánljuk, ultrahangot nem alkalmazunk esetükben a kezelés során.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

DEYNIQUE mágneses Anti-tox kezelés
22 800 Ft
Prémium mélytisztító, energetizáló kezelés 24 karátos aranylapokkal dúsított géllel - anti - aging hatással - 100 perc
Jelentkezzen mágneses anti-tox kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére.
Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelés
Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyre ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak,a test körvonalai újraformázódnak.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.