Lifting mélytisztító, energetizáló, mágneses Anti-tox kezelés

Kozmetikai mélytisztító kezelés nyomkodás nélkül!

Próbálja ki a Deynqiue Cosmetics forradalmi újdonságát!

Egyre többen keresnek olyan eljárásokat, amelyek gyorsak és hatékonyak, amellett, hogy kevesebb fájdalommal is járnak, illetve nem okoznak hegesedést. Pontosan ilyen a Deynique Cosmetics Mágneses Anti-Tox kezelése, amely mélyen tisztítja a bőrt és segít megelőzni a szennyeződések felgyülemlését. Méregtelenítő és antibakteriális hatása mellett segíti a sebgyógyulást, gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatait, így az új, egészséges sejtek keletkezését.


Ezzel az újdonsággal úgy tisztítható a bőr, hogy közben a vendég nem szenved a fájdalmas nyomkodástól. Vas-oxid tartalmú maszkunk a mágnes erejével vonzza magához a bőr mélyén található szennyeződéseket és húzza azokat ki onnan, nem hagyva mást, mint tiszta és egészséges arcbőrt. Feltölti ásványi anyagokkal és vitaminokkal a mágnes hatásainak köszönhetően. Elősegíti a problémás, gyulladt, aknés, rosaceás, vagy seborrheás bőr javulását, tisztító kezelés mellett kiválóan alkalmazható kúraszerűen. A bőr folyamatos javulását elősegítve idővel elhagyhatóak a fájdalmas tisztító kezelések is. Kiemelkedő eredményeket nyújt a ránctalanítás terén is. Lifting hatású és segít, hogy a bőr több vitamint és ásványi anyagot fogadhasson be, mint más kezeléseknél.
Mindenki számára elsődleges szempont, hogy olyan anyagok kerüljenek fel a bőrére, és ezzel együtt a szervezetébe is, amelyek természetesek, nincsenek káros mellékhatásaik, nem okoznak irritációt. A Deynique Cosmetics saját bio ültetvényén termesztett aloe verát használ minden termékhez, állatkísérlettől mentes.
A bőr letisztítása és peelingezése utáni lépésben egy arany gélt viszünk fel. Lássuk mit is takar ez:
Az arany egy valódi kozmetikai csoda! Egy olyan alapanyagról van szó, ami nem csupán a termékeket varázsolja gyönyörűvé. Sokkal fontosabb feladatot lát el. Az arany egy értékes, igen aktív hatóanyag, mely elősegíti a bőr méregtelenítő folyamatait, energizálja a sejteket, a ráncokat pedig egészen mélyről tölti fel. A Deynique Gold gélben található (látható) 24 karátos arany lapocskák a sejtek közötti térbe bejutva, mint egy kis takarító csapat, elkezdik kisöpörni a felesleges salakanyagokat, a sejtekből szinte kiszívják a mérgeket és a felhalmozódott szennyeződéseket.

Jelentkezzen mágneses anti-tox kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Extra magas ásványi anyag és aloe vera tartamának köszönhetően, a gél nem csak a bőr anyagcsere folyamatait gyorsítja fel, hanem egy időben el is kezdi azt egészen mélyen feltölteni. A kezelés során az arany gélt ultrahang segítségével visszük be. Az arany gél után következik a kezelés legkülönlegesebb lépése, a vas-oxidot tartalmazó agyagmaszk felhelyezése.

Hatásai a bőrre:

  • Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek.
  • Antiszeptikus tulajdonsága révén csak és kizárólag a káros anyagokra hat. Egyedül ott fejti ki hatását, ahol szükséges, így megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz.
  • Képes energiát tárolni, amely a testbe jutva segíti a gyógyulási folyamatokat, revitalizál, ezért nagyon jó kiegészítő terápiaként hosszas antibiotikum terápián átesett, immungyenge személyeknél, vagy bármely lábadozási szakaszban.
  • Az agyag mikromolekuláris szerkezetének köszönhetően képes szinte bármit megszűrni, semlegesíteni, jól használható mindenféle ártalmas anyag felszívására, megszűrésére
  • A gyógyító agyag steril, vagyis baktériumcsíráktól teljesen mentes. Ezenkívül mutat némi radioaktivitást (0,3-1,25 Mache egység), amely elégséges a baktériumok ellen és ahhoz, hogy élénkítő hatást gyakorolhasson, ugyanakkor emberre és állatra veszélytelen.
  • Bármilyen bőrproblémára érdemes kipróbálni, javítja az anyagcserét, fertőtlenít, szabályozza a faggyúmirigyeket, pórusösszehúzó, élénkíti a vérkeringést.

Az agyagmaszkban található vas-oxidnak köszönhetően egy mágnes segítségével szinte kiszippantjuk a bőrből a szennyeződéseket. A mágneses mező eleve jó hatással van a bőrre, hiszen szinte mindent “megmozgat” benne, és még inkább gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatokat.

Kismamáknak is különösen ajánljuk, ultrahangot nem alkalmazunk esetükben a kezelés során.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

DEYNIQUE mágneses Anti-tox kezelés
21 800 Ft
Prémium mélytisztító, energetizáló kezelés 24 karátos aranylapokkal dúsított géllel - anti - aging hatással - 100 perc
Jelentkezzen mágneses anti-tox kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére.
Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelés
Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyre ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak,a test körvonalai újraformázódnak.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.