Látványos ránctalanító és fiatalító orvos-esztétikai kezelések személyre szabva

Gyakran tapasztaljuk, hogy vendégeink nem tudják, mennyire látványos eredményeket lehet elérni egy jól megválasztott ránctalanító, bőrfeltöltő, arcfeszesítő kezeléssel. A kozmetikai és plasztikai kezelések határán húzódó orvos-esztétikai kezelések közül a tű nélküli mezoterápiával mellékhatások, fájdalom és gyógyulási idő nélkül, mégis hatékonyan érhetünk el szemmel látható pozitív változást.

Ráncfeltöltő kezeléseink már az első alkalom során szemmel látható, jelentős változást eredményezhetnek már az első, felületi ráncoktól kezdve a mélyebb barázdákig.

Mivel a kezelés során természetes hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, az összetevők beépülése hatékonyabb és nem okoz irritációt. A természetes vonások megmaradnak, az arckezelés nem okoz visszafordíthatatlan változásokat, viszont a pozitív változás tartós, akár 6 hónapig is fennáll.

A bőrfiatalítás nem elérhetetlen!

A kezeléseket Győrben elsőként és egyedüliként a svájci Binella szérumokkal és a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, amelyek alkalmazása számos bőrproblémára nyújt megoldást. A Binella szérumokból teljesen egyedi összetételű koktélt állítunk össze számos vitamin, ásványi és tápanyag kombinálásával, amely kifejezetten csakis az Ön bőre egyéni igényeinek megfelelően fogja a maximumot nyújtani. Egyedi bőr, egyedi hatóanyagbomba, tökéletes eredmény, sugárzó arc, ragyogó tekintet, nyugalmat árasztó elégedettség és természetes harmónia. Mindez elérhető. A hagyományos kozmetikai kezelések, ránctalanító krémet alkalmazva nem jelentenek tartós megoldást a mély ráncok ellen, ezért is alkalmazzuk a forradalmian új mezoterápiás kezelést, mely képes felvenni a harcot a már kialakult mély ráncokkal szemben.

Miért választaná ezeket?
 • Költséges, visszafordíthatatlan eljárások

 • Tüneti kezelések
 • Kezelés után nem “szalonképes” arcbőr

 • Nem természetes, az arckontúrt átformáló eljárások

 • Fájdalmas, drasztikus megoldások

ROFÉ Naturale Ránctalanító kezelések
 • Megmaradnak a bőr természetes vonásai

 • Kizárólag Önre fókuszálunk

 • Tartós (akár 6 hónapig tartó) eredmény

 • INGYENES bőrdiagnosztika
 • Első alkalommal is látványos az eredmény

 • Természetes hatóanyagokkal dolgozunk

 • Bőre egészségi állapotára különös figyelmet fordítunk.
 • Természetes és kizárólag prémium minőségű hatóanyagokkal dolgozunk.
 • Kezeléseink egyedülálló módon kényeztetik testét-lelkét.
ránctalanító kozmetika győr
Az első képen a tű nélküli mezoterápiás kezelés előtti állapot látható, majd sorban az újabb kezelések utáni eredmény

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Aktuális akcióink – Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezelésekre

Fiatalító tű nélküli mezoterápia Binella szérumokkal

Első kezelés
Arc: 24 000  Ft
Arc- és dekoltázs:  26 800 Ft
Ingyenes bőrelemzés
BEMER-terápia 50% kedvezménnyel

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Első kezelés
Arc: 19 800 Ft

INGYENES BŐRELEMZÉS

DEYNIQUE prémium mágneses Anti-tox kezelés

Első kezelés
Arc: 22 800 Ft
INGYENES BŐRELEMZÉS
Jelentkezzen ránctalanító arckezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

ráncfeltöltés arckezelés
Hogyan zajlik a ráncfeltöltés?

Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító kezeléseinket megelőzően, holisztikus szemléletben.

A bőr állapotának felmérését ingyen végezzük el, és személyre szabott kezelést alakítunk ki vendégeinknek a biztos javulás érdekében.

A bőrelemzést követően 100 %-os tisztaságú bőrazonos hatóanyagokból személyre szabott receptúrát állítunk össze Önnek, egy egyedi összetételű készítményt a svájci BINELLA Medical Beauty Serum Cell IQ Orthomolekuláris Eszenciákból.

A szérumkoktélt tű nélküli mezoterápiával juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol intenzíven táplálja, regenerálja bőrét, újjávarázsolja vonásait mellékhatások nélkül.

Ezekkel a módszerekkel, többek között a bőr öregedését is lelassítjuk, így hosszantartó eredményt lehet elérni.

A kezelés hatása nem csak az apró, mimikai ráncok esetében, mutat pozitív változást, hanem a mélyebb ráncoknál is. A pozitív változások pedig már rögtön a kezelést követően láthatóvá válnak.

A pozitív eredmény elérése érdekében csak olyan  termékek hatóanyagát juttatjuk a bőr alá, melyek nem okoznak irritációt, így  hatékonyabban tudnak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejthetik jótékony hatásukat.

Ez a kezelés újraaktiválja a meggyengült bőrfunkciókat, feszesít és simábbá tesz, gátolja az öregedés jeleinek megjelenését, valamint enyhíti a nehezen kezelhető bőrproblémákat is (rosacea, hegek, mitesszerek, pigmentfoltok).

A hatékonyság növeléséért: BEMER-terápia

A bőrfiatalító arckezelések hatékonyságát a BEMER-terápia tovább növelheti. A speciális fény- és mágnesterápiás kezelés segíti a hatóanyagok beépülését a bőrbe, és fokozza a ránctalanító kozmetikai eljárások hatékonyságát, így ajánlott a kezelést követően igénybe venni.

Nemzetközi tudományos vizsgálatok által is alátámasztottan a BEMER az emberi szervezet mikrokeringésére gyakorol pozitív hatást. Fényterápiával kiegészítve a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak. Emellett különböző bőrproblémák is kitűnően kezelhetők.

Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és egyes betegségek oka lehet. Látható jelei pedig az arcon, a bőr állapotán is megmutatkozhatnak.

Egészségközpontunkban az elektromágneses impulzust és speciális fényt egyidejűleg alkalmazó BEMER 3000 SLT Plus továbbfejlesztett orvostechnikai eszközt alkalmazzuk.

Fiatalító tű nélküli Binella szérumokkal végzett mezoterápiás kezeléshez AJÁNDÉK BEMER-terápia!

Arckezeléseink hatása a bőrre egyénenként eltérő lehet.

Kúraszerű alkalmazását javasoljuk, amely akár 6 hónapig tartó természetes hatást eredményez!

Aktuális akcióink – Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezelésekre

Fiatalító tű nélküli mezoterápia Binella szérumokkal

Első kezelés
Arc:  24 000 Ft
Arc- és dekoltázs:  26 800 Ft
Ingyenes bőrelemzés
BEMER-terápia 50% kedvezménnyel

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Első kezelés
Arc:  19 800 Ft

INGYENES BŐRELEMZÉS

DEYNIQUE prémium mágneses Anti-tox kezelés

Első kezelés
Arc: 22 800 Ft
INGYENES BŐRELEMZÉS
Jelentkezzen ránctalanító kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Ránctalanító és anti-aging orvos-esztétikai kezeléseink

Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
Személyre szabott elektrokozmetika
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármilyen nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
Sokszínű és hatékony ránctalanító kezelések
Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító kezeléseinket megelőzően holisztikus szemléletben a bőr állapotának megfelelően a kívánt eredmény elérése érdekében. Ezt követően teszünk javaslatot az elektrokozmetikai beavatkozások kombinációjáról.
Thalion intenzív feszesítő FIRM&LIFT arckezelés
Globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés
A helyes, bőrállapotnak és bőrtípusnak egyaránt optimális otthoni bőrápolással teheti teljessé a szép és egészséges bőr elnyerését és megőrzését. A professzionális kozmetikai kezelések között a Thalion termékek is segítik a tökéletes eredmény fenntartását.
Deynique prémium mágneses Anti-tox kezelés
Kozmetikai fiatalító mélytisztító kezelés
Kiemelkedő eredményeket nyújt a ránctalanítás terén is. Lifting hatású és segít, hogy a bőr több vitamint és ásványi anyagot fogadhasson be, mint más kezeléseknél.
BEMER-terápia
Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére. Az átfogó hatékonyságot a szervezetben elsősorban a Bemer jelnek a vér mikrokeringésre kifejtett hatása hozza létre.