Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Gyorslinkek

Látványos ránctalanító kezelések és fiatalító orvos-esztétikai kezelések személyre szabva

Gyakran tapasztaljuk, hogy vendégeink nem tudják, mennyire látványos eredményeket lehet elérni egy jól megválasztott ránctalanító, bőrfeltöltő, arcfeszesítő kezeléssel. A kozmetikai és plasztikai kezelések határán húzódó orvos-esztétikai kezelések közül a tű nélküli mezoterápiával mellékhatások, fájdalom és gyógyulási idő nélkül, mégis hatékonyan érhetünk el szemmel látható pozitív változást.

Ráncfeltöltő kezeléseink már az első alkalom során szemmel látható, jelentős változást eredményezhetnek már az első, felületi ráncoktól kezdve a mélyebb barázdákig.

Mivel a kezelés során természetes hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, az összetevők beépülése hatékonyabb és nem okoz irritációt. A természetes vonások megmaradnak, az arckezelés nem okoz visszafordíthatatlan változásokat, viszont a pozitív változás tartós, akár 6 hónapig is fennáll.

Rólunk mondták

A bőrfiatalítás nem elérhetetlen!

A kezeléseket Győrben elsőként és egyedüliként a svájci Binella szérumokkal és a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, amelyek alkalmazása számos bőrproblémára nyújt megoldást. A Binella szérumokból teljesen egyedi összetételű koktélt állítunk össze számos vitamin, ásványi és tápanyag kombinálásával, amely kifejezetten csakis az Ön bőre egyéni igényeinek megfelelően fogja a maximumot nyújtani. Egyedi bőr, egyedi hatóanyagbomba, tökéletes eredmény, sugárzó arc, ragyogó tekintet, nyugalmat árasztó elégedettség és természetes harmónia. Mindez elérhető. A hagyományos kozmetikai kezelések, ránctalanító krémet alkalmazva nem jelentenek tartós megoldást a mély ráncok ellen, ezért is alkalmazzuk a forradalmian új mezoterápiás kezelést, mely képes felvenni a harcot a már kialakult mély ráncokkal szemben.

Miért választaná ezeket?
 • Költséges, visszafordíthatatlan eljárások
 • Tüneti kezelések
 • Kezelés után nem “szalonképes” arcbőr
 • Nem természetes, az arckontúrt átformáló eljárások
 • Fájdalmas, drasztikus megoldások
ROFÉ Naturale Ránctalanító kezelések
 • Megmaradnak a bőr természetes vonásai
 • Kizárólag Önre fókuszálunk
 • Tartós (akár 6 hónapig tartó) eredmény
 • INGYENES bőrdiagnosztika
 • Első alkalommal is látványos az eredmény
 • Természetes hatóanyagokkal dolgozunk
 • Bőre egészségi állapotára különös figyelmet fordítunk.
 • Természetes és kizárólag prémium minőségű hatóanyagokkal dolgozunk.
 • Kezeléseink egyedülálló módon kényeztetik testét-lelkét.
ránctalanító kozmetika győr

Az első képen a tű nélküli mezoterápiás kezelés előtti állapot látható, majd sorban az újabb kezelések utáni eredmény

Aktuális akcióink – Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezelésekre

Hogyan zajlik a ráncfeltöltés?

Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító kezeléseinket megelőzően, holisztikus szemléletben.

bőr állapotának felmérését ingyen végezzük el, és személyre szabott kezelést alakítunk ki vendégeinknek a biztos javulás érdekében.

A bőrelemzést követően 100 %-os tisztaságú bőrazonos hatóanyagokból személyre szabott receptúrát állítunk össze Önnek, egy egyedi összetételű készítményt a svájci BINELLA Medical Beauty Serum Cell IQ Orthomolekuláris Eszenciákból.

A szérumkoktélt tű nélküli mezoterápiával juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol intenzíven táplálja, regenerálja bőrét, újjávarázsolja vonásait mellékhatások nélkül.

Ezekkel a módszerekkel, többek között a bőr öregedését is lelassítjuk, így hosszantartó eredményt lehet elérni.

A kezelés hatása nem csak az apró, mimikai ráncok esetében, mutat pozitív változást, hanem a mélyebb ráncoknál is. A pozitív változások pedig már rögtön a kezelést követően láthatóvá válnak.

A pozitív eredmény elérése érdekében csak olyan  termékek hatóanyagát juttatjuk a bőr alá, melyek nem okoznak irritációt, így  hatékonyabban tudnak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejthetik jótékony hatásukat.

Ez a kezelés újraaktiválja a meggyengült bőrfunkciókat, feszesít és simábbá tesz, gátolja az öregedés jeleinek megjelenését, valamint enyhíti a nehezen kezelhető bőrproblémákat is (rosacea, hegek, mitesszerek, pigmentfoltok).

ráncfeltöltés arckezelés

A hatékonyság növeléséért: BEMER-terápia

A bőrfiatalító arckezelések hatékonyságát a BEMER-terápia tovább növelheti. A speciális fény- és mágnesterápiás kezelés segíti a hatóanyagok beépülését a bőrbe, és fokozza a ránctalanító kozmetikai eljárások hatékonyságát, így ajánlott a kezelést követően igénybe venni.

Nemzetközi tudományos vizsgálatok által is alátámasztottan a BEMER az emberi szervezet mikrokeringésére gyakorol pozitív hatást. Fényterápiával kiegészítve a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak. Emellett különböző bőrproblémák is kitűnően kezelhetők.

Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és egyes betegségek oka lehet. Látható jelei pedig az arcon, a bőr állapotán is megmutatkozhatnak.

Egészségközpontunkban az elektromágneses impulzust és speciális fényt egyidejűleg alkalmazó BEMER 3000 SLT Plus továbbfejlesztett orvostechnikai eszközt alkalmazzuk.

Fiatalító tű nélküli Binella szérumokkal végzett mezoterápiás kezeléshez AJÁNDÉK BEMER-terápia!

Arckezeléseink hatása a bőrre egyénenként eltérő lehet.

Kúraszerű alkalmazását javasoljuk, amely akár 6 hónapig tartó természetes hatást eredményez!

Aktuális akcióink – Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezelésekre

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Ránctalanítás, ráncfeltöltés hyaluronnal

Ránctalanítás, ráncfeltöltés hyaluronnal