Gyorslinkek

Látványos ránctalanító kezelések és fiatalító orvos-esztétikai kezelések személyre szabva

Gyakran tapasztaljuk, hogy vendégeink nem tudják, mennyire látványos eredményeket lehet elérni egy jól megválasztott ránctalanító, bőrfeltöltő, arcfeszesítő kezeléssel. A kozmetikai és plasztikai kezelések határán húzódó orvos-esztétikai kezelések közül a tű nélküli mezoterápiával mellékhatások, fájdalom és gyógyulási idő nélkül, mégis hatékonyan érhetünk el szemmel látható pozitív változást.

Ráncfeltöltő kezeléseink már az első alkalom során szemmel látható, jelentős változást eredményezhetnek már az első, felületi ráncoktól kezdve a mélyebb barázdákig.

Mivel a kezelés során természetes hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, az összetevők beépülése hatékonyabb és nem okoz irritációt. A természetes vonások megmaradnak, az arckezelés nem okoz visszafordíthatatlan változásokat, viszont a pozitív változás tartós, akár 6 hónapig is fennáll.

Rólunk mondták

A bőrfiatalítás nem elérhetetlen!

A kezeléseket Győrben elsőként és egyedüliként a svájci Binella szérumokkal és a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, amelyek alkalmazása számos bőrproblémára nyújt megoldást. A Binella szérumokból teljesen egyedi összetételű koktélt állítunk össze számos vitamin, ásványi és tápanyag kombinálásával, amely kifejezetten csakis az Ön bőre egyéni igényeinek megfelelően fogja a maximumot nyújtani. Egyedi bőr, egyedi hatóanyagbomba, tökéletes eredmény, sugárzó arc, ragyogó tekintet, nyugalmat árasztó elégedettség és természetes harmónia. Mindez elérhető. A hagyományos kozmetikai kezelések, ránctalanító krémet alkalmazva nem jelentenek tartós megoldást a mély ráncok ellen, ezért is alkalmazzuk a forradalmian új mezoterápiás kezelést, mely képes felvenni a harcot a már kialakult mély ráncokkal szemben.

Miért választaná ezeket?
ROFÉ Naturale Ránctalanító kezelések
ránctalanító kozmetika győr

Az első képen a tű nélküli mezoterápiás kezelés előtti állapot látható, majd sorban az újabb kezelések utáni eredmény

Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezeléseink

Hogyan zajlik a ráncfeltöltés?

Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító kezeléseinket megelőzően, holisztikus szemléletben.

bőr állapotának felmérését ingyen végezzük el, és személyre szabott kezelést alakítunk ki vendégeinknek a biztos javulás érdekében.

A bőrelemzést követően 100 %-os tisztaságú bőrazonos hatóanyagokból személyre szabott receptúrát állítunk össze Önnek, egy egyedi összetételű készítményt a svájci BINELLA Medical Beauty Serum Cell IQ Orthomolekuláris Eszenciákból.

A szérumkoktélt tű nélküli mezoterápiával juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol intenzíven táplálja, regenerálja bőrét, újjávarázsolja vonásait mellékhatások nélkül.

Ezekkel a módszerekkel, többek között a bőr öregedését is lelassítjuk, így hosszantartó eredményt lehet elérni.

A kezelés hatása nem csak az apró, mimikai ráncok esetében, mutat pozitív változást, hanem a mélyebb ráncoknál is. A pozitív változások pedig már rögtön a kezelést követően láthatóvá válnak.

A pozitív eredmény elérése érdekében csak olyan  termékek hatóanyagát juttatjuk a bőr alá, melyek nem okoznak irritációt, így  hatékonyabban tudnak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejthetik jótékony hatásukat.

Ez a kezelés újraaktiválja a meggyengült bőrfunkciókat, feszesít és simábbá tesz, gátolja az öregedés jeleinek megjelenését, valamint enyhíti a nehezen kezelhető bőrproblémákat is (rosacea, hegek, mitesszerek, pigmentfoltok).

A hatékonyság növeléséért: BEMER-terápia

A bőrfiatalító arckezelések hatékonyságát a BEMER-terápia tovább növelheti. A speciális fény- és mágnesterápiás kezelés segíti a hatóanyagok beépülését a bőrbe, és fokozza a ránctalanító kozmetikai eljárások hatékonyságát, így ajánlott a kezelést követően igénybe venni.

Nemzetközi tudományos vizsgálatok által is alátámasztottan a BEMER az emberi szervezet mikrokeringésére gyakorol pozitív hatást. Fényterápiával kiegészítve a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak. Emellett különböző bőrproblémák is kitűnően kezelhetők.

Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és egyes betegségek oka lehet. Látható jelei pedig az arcon, a bőr állapotán is megmutatkozhatnak.

Egészségközpontunkban az elektromágneses impulzust és speciális fényt egyidejűleg alkalmazó BEMER 3000 SLT Plus továbbfejlesztett orvostechnikai eszközt alkalmazzuk.

Fiatalító tű nélküli Binella szérumokkal végzett mezoterápiás kezeléshez BEMER-terápia!

Arckezeléseink hatása a bőrre egyénenként eltérő lehet.

Kúraszerű alkalmazását javasoljuk, amely akár 6 hónapig tartó természetes hatást eredményez!

Ránctalanító, anti-aging orvos-esztétikai kezeléseink

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Ránctalanítás, ráncfeltöltés 100%-os tisztaságú professzionális Binella szérumokkal
Jelentkezés

Ránctalanítás, ráncfeltöltés orthomolekuláris Binella szérumokkal

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.