Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések

Gyorslinkek

Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések

Szeretettel várunk minden kedves Hölgyet és Urat gyors, hatékony és teljesen fájdalommentes orvos-esztétikai kezeléseinkre! Kérjük, tekintse át sokszínű, és rendkívül hatékony kezeléseink leírását. Ha bizonytalan az Önnek leginkább megfelelő kezelés kiválasztásában, illetve kérdése merült fel, kérjük, forduljon bizalommal szakembereinkhez!

A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális készülék, a Dr Derm Equipment által fejlesztett Mezoforte Multi Laser moduláris – 6 különböző funkciót magában foglaló – arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére. Az életvezetéssel előidézett külső és belső stresszfaktorok (pl.: napsugárzás, szennyezett levegő, nem kiegyensúlyozott táplálkozás, elégtelen folyadékbevitel, mozgásszegény, vagy éppen túlzásba vitt, hajszolt életvitel, a pihenés megvonása a szervezettől, alvászavar, allergének, toxinok) gyakran bőrproblémákhoz, vagy idő előtti bőröregedéshez vezethetnek. A bőr az egészségi állapot egyfajta indikátoraként is felfogható, amely súlyosabb, akár komolyabb betegségekre utaló jeleket, jellemző tüneteket is hordozhat. Ezért tartja Egészségközpontunk kiemelten fontosnak a szépség és egészség együttes vizsgálatát minden esetben.

Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító orvos-esztétikai kezeléseinket megelőzően holisztikus szemléletben a bőr állapotának megfelelően a kívánt eredmény elérése érdekében. Ezt követően teszünk javaslatot az elektrokozmetikai beavatkozások kombinációjáról, illetve indokolt esetben a betegségre utaló rizikófaktorok azonosítása esetén további egészségügyi szempontú állapotfelmérés és kezelési terv kialakításáról. A bőrminőség javulása nagymértékben fokozható, amennyiben a személyre szabott kezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk. A mezoterápiás és rádiófekvenciás kezeléseknél látványosan és tartósan (min. fél év) fiatalosabb, üdébb megjelenés elnyeréséhez 4-6 egymásra épülő kezelést, heti 1 alkalommal célszerű elvégezni. Ezt követően 2-3 havonta javasolt egyszeri szinten tartó emlékeztetés a bőrnek. A többi kezelés bőre típusának és állapotának megfelelő kúraszerű alkalmazását az egyéni konzultáción alakítjuk ki, és egyeztetjük Önnel.

Rólunk mondták

Elektroporáció, azaz tű nélküli mezoterápia

Mezoterápiás és I-Meso kezeléseink során bőre teljes megújulásáról a 100%-os tisztaságú BINELLA Medical Beauty CELL IQ Age Protect orthomekuláris esszenciák személyre szabott szérumkoktéljai gondoskodnak.

Bőrünk az egyik legnagyobb és legfontosabb szervünk, úgynevezett védőrétegünk, amely megakadályozza a külső anyagok szervezetünkbe jutását. Védi testünket a mechanika hatások ellen, a fénykárosodással-, a kórokozókkal szemben, emellett hőszigetelő tulajdonságú és véd a vegyi hatások ellen. A barrier funkció gátolja a víz-, és az elektrolitok kiáramlását és a bőrbe kerülő anyagok felszívódásátEnnek köszönhető, hogy a kozmetikai készítmények csak csekély mennyiségben szívódnak fel, így csak a szaruréteget kezeljük, a bőr tüneti állapotán javítunk, azonban valós bőr megújító hatást nem vagyunk képesek elérni. Sok év kísérletezése után a
kozmetikában is megjelent egy fájdalommentes eljárás, amely megoldást kínál a hatóanyagok megfelelő helyre történő bejuttatásához. Ezt hívjuk elektroporációnak, azaz tű nélküli mezoterápiának.

A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármilyen nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe. Biopszia vizsgálatok szerint, akár 6 centiméter mélységben, 65 százalékban megtalálhatóak a hatóanyagok. Kúraszerűen ajánlott, 4-6 alkalom, alkalmanként min. 15-25 százalék javulás történik.

Ellenjavallatok:

 • Fertőzés
 • Bőrbetegség
 • Daganatos megbetegedés
 • Lázas állapot
 • Pacemaker
 • Fémprotézis
 • Terhesség

Rofé Dr. derm multi laser

Rádiófrekvencia

A kezelőfej fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen forrósítja fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználást. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. “shrinking” jelentkezik, amely jól látható feszesedést eredményez. Azonnali bőrfiatalító kezelés, ami az arcbőr feszesítésére, és salaktalanítására szolgál, a kezelés során a mimikai ráncok mélysége enyhül, a bőr tónusa javul. Heti 1 alkalommal ajánlott.

Ellenjavallatok:

 • Fémimplantátum a kezelendő területen
 • Immun gyengeség
 • Bőrbetegség
 • Daganatos megbetegedés
 • Terhesség
 • Pacemaker
 • Lázas állapot
 • A kezelendő bőrfelületet érintő herpesz, vagy más baktérium vagy vírus okozta fertőzés

Krioterápia

Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a Cryotyte kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hő felesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben. Csökkenti a bőr esetleges kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

I-MESO Elektroporáció + Iontoforézis

Az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az Iontoforézis hatását, hatására csökken a bőr elektromos ellenállása, valamint a barrier méret szelektivitása is. Ezért nagyobb molekulák, kisebb áramerősségű Iontoforézis segítségével vihetők a bőr mélyebb rétegeibe.

Egyéni konzultációt folytatunk bőrmegújító kezeléseinket megelőzően holisztikus szemléletben a bőr állapotának megfelelően a kívánt eredmény elérése érdekében. Ezt követően teszünk javaslatot az elektrokozmetikai beavatkozások kombinációjáról, illetve indokolt esetben a betegségre utaló rizikófaktorok azonosítása esetén további egészségügyi szempontú állapotfelmérés és kezelési terv kialakításáról. A bőrminőség javulása nagymértékben fokozható, amennyiben a személyre szabott kezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk. A mezoterápiás és rádiófekvenciás kezeléseknél látványosan és tartósan (min. fél év) fiatalosabb, üdébb megjelenés elnyeréséhez 4-6 egymásra épülő kezelést, heti 1 alkalommal célszerű elvégezni. Ezt követően 2-3 havonta javasolt egyszeri szinten tartó emlékeztetés a bőrnek. A többi kezelés bőr típusának és állapotának megfelelő kúraszerű alkalmazását az egyéni konzultáción alakítjuk ki, és egyeztetjük Önnel.

Ellenjavallatok:

 • Terhesség
 • Szívritmus zavar
 • Daganatos megbetegedések
 • Epilepszia
 • Bőrgyulladás, bőrfertőzés (ekcéma, herpesz, friss tetoválás, aktív akné)
 • Műtét (műtétet követő 40 napban)
ránctalanító kezelés blog

HIDEG (SZOFT) LÉZER

Az alacsony teljesítményű lézerek emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatásának hazai felfedezésétől napjainkig már fél évszázad telt el. A szoft, vagy más néven hideg lézer a bőrgyógyászati sebkezeléstől, a fogászati és nőgyógyászati alkalmazáson keresztül, a lézerakupunktúráig számos területen bizonyított. A koherens fénynyaláb hatására a sejtek megújulási ciklusa lerövidül. Ez a károsodott sejtcsoportok vagy sejtrétegek gyorsabb pótlását eredményezi, legyen szó valamilyen bőrbetegségről, vagy egy kozmetikai kezelés során megsértett bőrfelületről. Gyorsabb gyógyulás, napról napra történő hámosodás még olyan sebfelszíneken is feltűnően felgyorsul, ami azelőtt ellenállónak bizonyult. Az ödéma- és gyulladáscsökkentő hatás a bőr feszülésének megszűnésében, a vörösség enyhülésében nyilvánul meg. Az endogén fájdalomcsillapító hatás nem csak a komfortérzetet javítja, hanem a sebgyógyulás pszichológiai tényezőit is támogatja.

Kifejezetten javasoljuk a kezelést aknés, heges bőrfelületen, egyéb kozmetológiai vagy bőrgyógyászati kezelések után jelentkező nem kívánatos tünetek enyhítésére.

Ellenjavallat:

 • Daganatos megbetegedés
Már itt is találkozhatott velünk

ULTRAHANG

Az ultrahang (továbbiakban: UH) a hallható hangok felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve. A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő kvarckristály az áram hatására rezegni kezd. Ez a rezgés csak akkor jut a bőrbe, ha van a bőr és a kezelőfej között egy közeg, mely vezeti a hangot, ez lehet zselé, olaj, emulzió, szérum, stb.. Ezen anyagoknak a kozmetikai használatban nem csak a hang terjedésének segítése a feladata, hanem egyben hatóanyag bevitelre is használhatók.

Az ultrahang több milliméter (akár centiméter) mélyre hatol a bőrben és hármas hatást fejt ki:

 1. Hőhatás
 2. Mechanikai hatás
 3. Kémiai hatás

Ez a három hatás összefüggésben áll egymással: az UH első körben szétrezegteti a felszíni szaruréteget, így „tolva” mélyebbre a bőrön lévő hatóanyagot (hatóanyag bevitel gyorsítása). A hang rezgése által rezegni kezdenek a sejtek is. E rezgés következtében gyorsul az anyagcsere, mely miatt nő a zsír- és méreganyag kiválasztás. A rezgés hatására nő a szövet hőmérséklete, ami által nem csak az egyes sejtek anyagcseréje gyorsul, hanem tágulnak az erek, élénkül a vérkeringés és a nyirokáramlás, ezáltal mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénban dús vér. Fokozódik a kollagén termelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége.

Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését.

Ellenjavallatok:

 • Daganatos megbetegedések
 • Akkut-, gyulladt állapotok
 • Terhesség
 • Lázas állapot
 • Trombózis
 • A kezelendő bőrfelületet érintő herpesz, vagy más baktérium-, gomba-, vagy vírus okozta
  fertőzés esetén
 • Aknés csomók, ciszták

Fedezze fel belső ragyogását! A lehetőség Önben rejlik, a tudás és az eszköz szakembereinknél!

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

Dr. DERM elektrokozmetikai kezelések

Exkluzív komplex, intenzív szépségterápia a svájci BINELLA Pro Youth orthomolekuláris esszenciákkal személyre szabott hatóanyagkombinációval (esztétikai konzultáció, kezelési terv kialakítása, rádiófrekvencia, tű nélküli mezoterápia + krio használatával):

Látványos ránctalanító, bőrmegújító kezelés

Bőrállapot konzultáció, kezelési terv kialakítása, rádiófrekvencia, ultrahang, krio használatával, Thalion beauty készítményekkel és feszesítő masszázzsal

 • Arckezelés 22 800 Ft

  70 perc

 • Arc, dekoltázs kezelés 24 800 Ft

  80 perc

Abszolút feszesítő, tónusfokozó shrinking kezelés – azonnali eredmény

Bőrállapot konzultáció, kezelési terv kialakítása, rádiófrekvencia, krio használatával, zárásként természetes Thalion – hatóanyagos masszázzsal

 • Arckezelés 21 000 Ft

  60 perc

 • Arc, dekoltázs kezelés 22 800 Ft

  70-80 perc

 • Ultrahangos, intenzív feltöltő és regeneráló masszázs 16 400 Ft

  Arc, nyak és dekoltázs kezeléssel, Thalion szérumokkal - 70 perc

 • Elsősegély a bőrnek soft lézerrel – az arc egy adott részterületén 8 000 Ft

  Hegekre, gyulladáscsökkentésre, a bőr immunerősítésének elősegítésére - 20 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
Jelentkezés

Ránctalanító elektrokozmetikai kezelésekre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.