Gyorslinkek

Stresszcsökkentő Életmód Program

Ön megtette az első és legfontosabb lépést:

felismerte a stressz jeleit – akár önmagán, akár egy családtagján -, és eljutott addig, hogy megoldást keressen a problémára.

Miért fontos időben észrevenni, hogy mindennapos stressznek vagyunk kitéve?

A szervezet tűrőképességének is van egy határa, és ha folyamatosan megfeszített állapotban vagyunk, az fizikai síkon is megjelenik előbb-utóbb. Minden személyiség más, nem egyformán reagálunk, valaki jobban bírja a nyomást – de sokszor csak látszólag, a felszín alatt elkezdődhetnek olyan folyamatok, amelyek az egészségre veszélyesek, (például gyengül az immunrendszer, nő a vérnyomás) és ezt nem minden esetben kísérik figyelmeztető tünetek.

A tartós stressz első fizikai tünetei

Mi történik a program során?

A stressztűrő képesség fejleszthető!

Tudatossággal és különböző technikákkal csökkenthető a minket érő stressz mértéke és intenzitása. A cél nem a környezet és a körülmények megváltoztatása, hanem az, hogy megtanuljunk felkészültebben és nyugodtabban szembenézni a mindennapos problémákkal, feszültségekkel, és hogy megismerjük a hátterét annak, hogy egy adott szituációban miért és miként reagál az idegrendszerünk.

Mi okozza a stresszt a leggyakrabban?

Ahányféle okozója lehet a tartósan stresszes állapotnak, annyiféle lehet a megoldás. Az egyéni tényezőket figyelembe véve tapasztalt szakembereink segítenek megküzdeni a stresszt kiváltó tényezővel, annak feldolgozásával.

Ne felejtse, hogy a test egy-egy fizikai tünete hátterében lelki okok is meghúzódhatnak! A stressz egy folyamatos készenléti állapot, amely túlterheli a szervezetet. Ne várja meg, amíg romlik az életminősége, és egyre több panasz üti fel a fejét!

Várjuk jelentkezését, bizalma rendkívüli érték számunkra!

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Kapcsolódó kezeléseink

Stresszcsökkentő Életmód Program
Jelentkezés

Stresszcsökkentő Életmód Programra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.