Talpreflexológia (reflexzóna terápia)

A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.
A talpon rengeteg idegvégződés található, amelyek kapcsolatban állnak az egész szervezettel. A zónák masszírozásával a talpreflexológus hatást tud gyakorolni a belső szervekre, a központi idegrendszerre és a vérkeringésre, és helyreállíthatja a szervezet megfelelő működését.

Az idegrendszer, a hormonrendszer, a belső elválasztású mirigyek munkája összehangolódik, kiegyensúlyozódik, és a szervezet öngyógyító folyamatai felerősödnek. 

A talpreflexológia segítségével könnyebben lehetünk egészségesebbek, energikusabbak, karcsúbbak és kiegyensúlyozottabbak.

A talpreflexológia kezelés menete:

Első alkalommal a terapeutánk tájékozódik a páciens kórelőzményeiről. Megismeri a beteg kórtörténetét, majd elkészíti a kezelési térképet, illetve a masszázstervet. A talpreflexológus meghatározza a pontos menetrendet, és a fontossági sorrendet a kezelendő zónák tekintetében.
Ezt követően a kezelési terv alapján megkezdi a kezelést. A talpreflexológus figyeli a kezelés közben fellépő reakciókat, az esetleges kellemetlen mellék- és utóhatásokat, és a reakciókat szem előtt tartva, szükség esetén módosítja a masszázstervet.
A kezelés során a szakember masszírozza a kézen és a lábon található reflexpontokat, amelyek összeköttetésben állnak a szerveinkkel, mirigyeinkkel és minden testrészünkkel. A reflexzónák kezelése hatására visszahatás keletkezik a hozzátartozó szervekben, testrészben.
Amennyiben a nagyobb hatásfok érdekében otthoni kezelést javasolt, tájékoztatja a pácienst a szükséges tudnivalókról, bemutatja a kezelési térképet, és ellátja a megfelelő utasításokkal és tanácsokat ad.
Az első kezelés időtartama 60 perc, a további kezelések 40 percet vesznek igénybe.

Jelentkezzen talpreflexológiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Az alkalmazás területei:

 • testsúllyal kapcsolatos problémák
 • normálistól eltérő vérnyomás
 • emésztőszervi megbetegedések
 • prosztatabetegségek
 • hormon rendszer nem kielégítő működése
 • menstruációs zavarok
 • fáradékonyság, stressz hatás, idegesség
 • allergiás problémák
 • fejfájás, migrén
 • fájdalomcsillapítás (nyak-, hát, derékfájás, ízületi fájdalmak)
 • immunrendszer erősítésére
 • egészségmegőrzés és megelőzés
 • hagyományos orvosi kezelések kiegészítése

Kiemelten ajánljuk fogyókúra esetén is, mert segítségével a szervezet tökéletes működése által kiürülnek a lerakódott salakanyagok, amelyek víz és zsírok megkötésével súlyfelesleget képeznek a szervezetünkben.
A gyorsabb anyagcsere folytán jobb hatékonysággal használjuk fel a bevitt tápanyagokat, megakadályozva ezzel a túlsúly kialakulását.

Talpreflexológia Győr

Ellenjavallatok:

 • lázas állapot
 • gyulladás a visszerekben, mélyvénás trombózis
 • fertőző betegség
 • erős lábgombásodás
 • lábszárfekély
 • súlyos idegrendszeri probléma
 • súlyos szívbetegség
 • pacemaker használata

A kezelés egészségpénztárban elszámolható szolgáltatás.

Időpontfoglalásért,  további információkért keresse Rofé Naturale Egészségközpontunkat!

Ár

Talpreflexológia (első alkalom)
12 000 Ft
60 perc
Kontroll
8 000 Ft
Hetente javasolt kezelési terv alapján - 40 perc
Jelentkezzen talpreflexológiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

Vég Elvira
Vég Elvira
Gyógymasszázs és reflexzónás terápia

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
BEMER-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Dietetika, életmód és táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak.
Fülakupunktúra
A fülkagylón végzett tűszúrások ugyanolyan hatást váltanak ki, mintha a test megfelelő pontjain kezelnénk. Tehát bárhol is stimuláljuk a fülkagylót, minden esetben valamely testrészre vagy szervre hatunk.