Gyorslinkek

Talpreflexológia (reflexzóna terápia)

Mi a talpreflexológia?

A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.
A talpon rengeteg idegvégződés található, amelyek kapcsolatban állnak az egész szervezettel. A zónák masszírozásával a talpreflexológus hatást tud gyakorolni a belső szervekre, a központi idegrendszerre és a vérkeringésre, és helyreállíthatja a szervezet megfelelő működését.

Az idegrendszer, a hormonrendszer, a belső elválasztású mirigyek munkája összehangolódik, kiegyensúlyozódik, és a szervezet öngyógyító folyamatai felerősödnek. 

A talpreflexológia segítségével könnyebben lehetünk egészségesebbek, energikusabbak, karcsúbbak és kiegyensúlyozottabbak.

A talpreflexológia kezelés menete

Első alkalommal a terapeutánk tájékozódik a páciens kórelőzményeiről. Megismeri a beteg kórtörténetét, majd elkészíti a kezelési térképet, illetve a masszázstervet. A talpreflexológus meghatározza a pontos menetrendet, és a fontossági sorrendet a kezelendő zónák tekintetében.
Ezt követően a kezelési terv alapján megkezdi a kezelést. A talpreflexológus figyeli a kezelés közben fellépő reakciókat, az esetleges kellemetlen mellék- és utóhatásokat, és a reakciókat szem előtt tartva, szükség esetén módosítja a masszázstervet.
A kezelés során a szakember masszírozza a kézen és a lábon található reflexpontokat, amelyek összeköttetésben állnak a szerveinkkel, mirigyeinkkel és minden testrészünkkel. A reflexzónák kezelése hatására visszahatás keletkezik a hozzátartozó szervekben, testrészben.
Amennyiben a nagyobb hatásfok érdekében otthoni kezelést javasolt, tájékoztatja a pácienst a szükséges tudnivalókról, bemutatja a kezelési térképet, és ellátja a megfelelő utasításokkal és tanácsokat ad.
Az első kezelés időtartama 60 perc, a további kezelések 40 percet vesznek igénybe.

Jelentkezzen talpreflexológiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Az alkalmazás területei

 • testsúllyal kapcsolatos problémák
 • normálistól eltérő vérnyomás
 • emésztőszervi megbetegedések
 • prosztatabetegségek
 • hormon rendszer nem kielégítő működése
 • menstruációs zavarok
 • fáradékonyság, stressz hatás, idegesség
 • allergiás problémák
 • fejfájás, migrén
 • fájdalomcsillapítás (nyak-, hát, derékfájás, ízületi fájdalmak)
 • immunrendszer erősítésére
 • egészségmegőrzés és megelőzés
 • hagyományos orvosi kezelések kiegészítése

Kiemelten ajánljuk fogyókúra esetén is, mert segítségével a szervezet tökéletes működése által kiürülnek a lerakódott salakanyagok, amelyek víz és zsírok megkötésével súlyfelesleget képeznek a szervezetünkben.
A gyorsabb anyagcsere folytán jobb hatékonysággal használjuk fel a bevitt tápanyagokat, megakadályozva ezzel a túlsúly kialakulását.

Talpreflexológia Győr

Ellenjavallatok

 • lázas állapot
 • gyulladás a visszerekben, mélyvénás trombózis
 • fertőző betegség
 • erős lábgombásodás
 • lábszárfekély
 • súlyos idegrendszeri probléma
 • súlyos szívbetegség
 • pacemaker használata

A kezelés egészségpénztárban elszámolható szolgáltatás.

Időpontfoglalásért,  további információkért keresse Rofé Naturale Egészségközpontunkat!

Ár

Talpreflexológia (első alkalom)
12 800 Ft
60 perc
Kontroll
9 000 Ft
Hetente javasolt kezelési terv alapján - 40 perc
Jelentkezzen talpreflexológiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

Vég Elvira
Vég Elvira
Gyógymasszázs és reflexzónás terápia

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
BEMER-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Dietetika, életmód és táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak.
Fülakupunktúra
A fülkagylón végzett tűszúrások ugyanolyan hatást váltanak ki, mintha a test megfelelő pontjain kezelnénk. Tehát bárhol is stimuláljuk a fülkagylót, minden esetben valamely testrészre vagy szervre hatunk.