THALION Cellular Renewal – sejtmegújító anti-aging arckezelés

Gyorslinkek

Ezt a bőrmegújító, tengeri AHA-ban, mikro-dermabráziós összetevőben és enzimekben gazdag arckezelést kifejezetten az érett, matt és megereszkedett bőr számára fejlesztették ki.

A sejtmegújulást intenzíven serkentve „új bőr” hatást biztosít. A bőr tömörsége, feszessége javul, és nagyon látványos a ragyogást fokozó hatása. A hatás elérése érdekében nélkülözhetetlenek az alábbi hatóanyagok:

  • Tengeri szilícium (megtalálható a kötőszövetekben) – feszesítő hatású
  • Hyaluronsav (kollagén szintézisben van nagy szerepe) – feszesítő, hidratáló hatású
  • Palmaria vörös alga (újjáalakítja az elasztin rostokat) – feszességet és rugalmasságot fokozza

A kezelés egyik fő alkotóeleme a tengeri AHA-t tartalmazó Force Marine Peel-20 Pro ampulla, amely előkészíti a bőrt a tápláló anti-aging maszk hatóanyagai befogadására. Az abszolút lifting masszázs teszi teljessé a kezelést, amely valódi izomtorna és izomstimuláció. Célja a bőr rugalmasságának és tömörségének visszaállítása. A bőr tonizált, kisimult, feltöltött lesz, és visszatér fiatalos ragyogása, emellett kifejezetten kényeztet és ellazít, mintha a tengerparton pihenve érezné bőrén a tengeri ásványi anyagok, a tengeri szellő, a sós levegő, és a napfény jótékony hatását.

A Force Marine Peel-20 Pro ampulla eltávolítja az elhalt hámsejteket, intenzíven tisztít, segíti a sejtregenerálódást, fokozza a kollagén termelődését és hidratál.

A tápláló anti-aging maszk feltölti a ráncokat, fokozza a kollagén termelődését, hidratál és táplál.

A kezelés során alkalmazott szérum alacsony és közepes molekulájú hyaluronsavakat tartalmaz, ezáltal kisimítja és korrigálja a ráncokat, valamint energizálja a sejteket.

Anti-Gravity Firming krémmel felvesszük a harcot a megereszkedett bőr ellen, amely helyreállítja a bőr tömörségét, ezen felül számos, komplex hatóanyag újraépíti és táplálja a bőrt, átformálja az arckontúrt.

Ajánljuk:

Látványos eredmény már az első alkalom után tapasztalható. Tartós hatás érdekében kúra keretében való igénybevételét javasoljuk.

Ár

  • THALION Cellular Renewal – sejtmegújító anti-aging arckezelés 23 400 Ft

    Látványos feltöltő, ragyogást fokozó arc- és dekoltázskezelés, speciális masszázzsal színtiszta tengeri hatóanyagokkal az érett, fakó és megereszkedett bőr számára – 70 perc

  • BEMER-kezelés kozmetikai arckezeléssel egyidejűleg (50%-os kedvezmény) 2 000 Ft

    50%kedvezmény a kozmetikai kezeléshez kapcsolódó Bemer -kezelés árából a kozmetikai kezeléssel egyidejűleg.

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

THALION Cellular Renewal – sejtmegújító anti-aging arckezelés
Jelentkezés

Jelentkezem THALION Cellular Renewal - sejtmegújító anti-aging arckezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.