Express Slimming
EXPRESS SLIMMING 30 perces Karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék-derék területekre
LÁTHATÓ EREDMÉNY MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN!

Többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A franciaországi Bretagne-ban található biorezervátumból származó hatóanyagokat tartalmazó THALION Slimming Scrub Pearls türkizkék tengeri gyöngyökből áll. Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kezelése egyben. A testradírozás előkészíti a bőrt és fokozza a vérkeringést, megakadályozza a zsírfelhalmozódást. Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyre ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak,a test körvonalai újraformázódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges.

Következő lépésben a narancsbőr elleni koncentrátummal vesszük fel a harcot, mely csökkenti a legmakacsabb narancsbőr tüneteit is. Az Algoslim®, az új, szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri AHA-val és koffeinnel társítva komplett hatást nyújt a narancsbőr ellen: megelőzi a zsírlerakódást és csökkenti a zsírsejteket. Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik. Előnye, hogy mindhárom típusú narancsbőr (zsíros, ödémás, rostos cellulit) ellen tud küzdeni. Sok folyadék bevitele ajánlott!

A MÉREGANYAGOK SZERVEZETBŐL VALÓ KIVEZETÉSÉT EGYIDEJŰLEG FOKOZHATJUK KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSSEL:

A talpmasszázs serkenti a nyirokkeringést, így a méreganyagok könnyebben tudnak távozni a szervezetből, fokozza az Express Slimming masszázs hatását. Itt sem elhanyagolandó a folyadék fogyasztás. A masszázs során a pangó, salakanyagokban gazdag szövetnedv visszajut a vér- és nyirok utakba, és felgyorsul a keringés is. Tehát javul a salaktalanítás, az addig”eliszaposodott” szövetek elkezdenek ismét regenerálódni a kúra hatására.

Az aktív életmódot folytató Vendégeink a talpmasszázst rendszeres tornával, a mértékletes sporttal kiválthatják, mivel a mozgás során az aktív izomtevékenység pumpálja tovább a nyirkot és segíti annak megtisztulását.

Ár

Komplex cellulit kezelés
14 800 Ft
THALION Express Cellulit Control méregtelenítő talpreflexzóna terápia kombinációjával - 60 perc
Cellulit masszázs – THALION Express Cellulit Control
8 800 Ft
Célzott, narancsbőr elleni exkluzív Thalion kezelés - 30 perc
Jelentkezzen Express Slimming kezelésre
phone:

06 96 769-196

email:

Munkatársaink

Image
Vég Elvira
Gyógymasszázs és reflexzónás terápia

Kapcsolódó kezeléseink

Talpreflexológia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Deynique prémium mágneses Anti-tox kezelés
Vas-oxid tartalmú maszkunk a mágnes erejével vonzza magához a bőr mélyén található szennyeződéseket és húzza azokat ki onnan, nem hagyva mást, mint tiszta és egészséges arcbőrt.
Kényeztető lifting masszázs
A kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vízű tengeréből.