Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelés

Gyorslinkek

Express Slimming narancsbőr elleni kezelés

EXPRESS SLIMMING 30 perces Karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék-derék területekre

LÁTHATÓ EREDMÉNY MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN!

Többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A franciaországi Bretagne-ban található biorezervátumból származó hatóanyagokat tartalmazó THALION Slimming Scrub Pearls türkizkék tengeri gyöngyökből áll. Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kezelése egyben. A testradírozás előkészíti a bőrt és fokozza a vérkeringést, megakadályozza a zsírfelhalmozódást. Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyre ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak,a test körvonalai újraformázódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges.

Következő lépésben a narancsbőr elleni koncentrátummal vesszük fel a harcot, mely csökkenti a legmakacsabb narancsbőr tüneteit is. Az Algoslim®, az új, szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri AHA-val és koffeinnel társítva komplett hatást nyújt a narancsbőr ellen: megelőzi a zsírlerakódást és csökkenti a zsírsejteket. Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik. Előnye, hogy mindhárom típusú narancsbőr (zsíros, ödémás, rostos cellulit) ellen tud küzdeni. Sok folyadék bevitele ajánlott!

Rólunk mondták

Kiegészítő kezeléseink, melyek fokozzák az elért eredményt

A talpmasszázs serkenti a nyirokkeringést, így a méreganyagok könnyebben tudnak távozni a szervezetből, fokozza az Express Slimming masszázs hatását. Itt sem elhanyagolandó a folyadék fogyasztás.

A masszázs során a pangó, salakanyagokban gazdag szövetnedv visszajut a vér- és nyirok utakba, és felgyorsul a keringés is. Tehát javul a salaktalanítás, az addig”eliszaposodott” szövetek elkezdenek ismét regenerálódni a kúra hatására.

Az aktív életmódot folytató Vendégeink a talpmasszázst rendszeres tornával, a mértékletes sporttal kiválthatják, mivel a mozgás során az aktív izomtevékenység pumpálja tovább a nyirkot és segíti annak megtisztulását.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Komplex cellulit kezelés 14 800 Ft

    THALION Express Cellulit Control méregtelenítő talpreflexzóna terápia kombinációjával - 60 perc

  • Cellulit masszázs – THALION Express Cellulit Control 9 300 FT

    Célzott, narancsbőr elleni exkluzív Thalion kezelés - 30 perc

  • BEMER-kezelés a cellulit masszázzsal egyidejűleg (50% kedvezmény) 2 000 Ft

    Speciális mágnes- és fényterápiás orvostechnikai eszközzel 9-15 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Kapcsolódó kezeléseink

Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelés

Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelésre