Thalion Express Slimming cellulit elleni kezelés

Gyorslinkek

Express Slimming cellulit elleni kezelés

EXPRESS SLIMMING 30 perces Karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék-derék területekre

LÁTHATÓ EREDMÉNY MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN!

Többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A franciaországi Bretagne-ban található biorezervátumból származó hatóanyagokat tartalmazó THALION Slimming Scrub Pearls türkizkék tengeri gyöngyökből áll. Kettős hatású termék: testradírozás és cellulit kezelése egyben. A testradírozás előkészíti a bőrt és fokozza a vérkeringést, megakadályozza a zsírfelhalmozódást. Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyre ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak,a test körvonalai újraformázódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges.

Következő lépésben a cellulit elleni koncentrátummal vesszük fel a harcot, mely csökkenti a legmakacsabb narancsbőr tüneteit is. Az Algoslim®, az új, szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri AHA-val és koffeinnel társítva komplett hatást nyújt a cellulit ellen: megelőzi a zsírlerakódást és csökkenti a zsírsejteket. Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik. Előnye, hogy mindhárom típusú cellulit (zsíros, ödémás, rostos cellulit) ellen tud küzdeni. Sok folyadék bevitele ajánlott!

Rólunk mondták

Kiegészítő kezeléseink, melyek fokozzák az elért eredményt

A talpmasszázs serkenti a nyirokkeringést, így a méreganyagok könnyebben tudnak távozni a szervezetből, fokozza az Express Slimming masszázs hatását. Itt sem elhanyagolandó a folyadék fogyasztás.

A masszázs során a pangó, salakanyagokban gazdag szövetnedv visszajut a vér- és nyirok utakba, és felgyorsul a keringés is. Tehát javul a salaktalanítás, az addig”eliszaposodott” szövetek elkezdenek ismét regenerálódni a kúra hatására.

Az aktív életmódot folytató Vendégeink a talpmasszázst rendszeres tornával, a mértékletes sporttal kiválthatják, mivel a mozgás során az aktív izomtevékenység pumpálja tovább a nyirkot és segíti annak megtisztulását.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Cellulit masszázs – THALION Express Cellulit Control 9 500 FT

    Célzott, cellulit elleni exkluzív Thalion kezelés - 45 perc

  • BEMER-kezelés a cellulit masszázzsal egyidejűleg (50% kedvezmény) 2 000 Ft

    50% kedvezmény a kozmetikai kezeléshez kapcsolódó Bemer -kezelés árából a kozmetikai kezeléssel egyidejűleg. Speciális mágnes- és fényterápiás orvostechnikai eszközzel 9-15 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Vég Elvira

Vég Elvira

Talpreflexológia, Gyógymasszázs
Vég Elvira vagyok reflexológus, természetgyógyász, gyógymasszőr. 15 éve kezdtem el ezekkel a terápiákkal foglalkozni, saját egészségem helyreállítása érdekében. 2009-ben vizsgáztam reflexológiából, majd 2010-ben gyógymasszőr oklevelet szereztem. Azóta is folyamatosan képzem magam. Hivatásként tekintek a munkámra, mert izgalmas, változatos, minden eset más, minden ember más irányból kell, hogy elérje az egyensúlyi állapotot, és ezen az úton én segítem, támogatom. Szeretem a kihívásokat, a megoldhatatlannak tűnő eseteket, alkalmazva a természetes gyógymódokat, tisztelve annak erejét és nagyságát.

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Thalion Express Slimming cellulit elleni kezelés
Jelentkezés

Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.