THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés

Gyorslinkek

Világújdonság! Thalasso az arcápolásban!

Teljes felfrissülés a száraz, kifejezetten vízhiányos, szomjas bőr számára a vízmegkötő képesség javulásával.

Miért fontos a bőr megfelelő hidratációja?

A víz alsóbb bőrrétegből a felsők felé haladva ideális esetben minimális mennyiségben párolog el (transzepidermális vízveszteség). Fontos alkotóeleme a bőrsejteknek, amelyek működésében fokozott vízvesztés hatására zavar léphet fel, védtelenebbek a kórokozókkal szemben, megújulási folyamatuk lassul. A levegő alacsony páratartalma – ami leginkább télen jelent problémát, valamint az életkor, bizonyos agresszíven ható, vagy helytelenül alkalmazott kozmetikai szerek használata, egyes kórképek (pl. hormonális egyensúlyvesztés) és az UV-védelem hiánya miatt bőrünk szárazzá válhat. Ráncos, húzódik, viszket, a gyulladásos és allergiás reakciókat kiváltó ágensek bőrbe jutásának kockázata megnő. Minél hidratáltabb, ragyogóbb, energiafelvételre alkalmasabb a bőrünk, annál egészségesebb és annál fiatalosabb is!

A Thalasso-terápia kozmetikai értelmezése (szó szerinti fordításban: „tenger általi gyógykezelés”) a magnéziumban, káliumban, tengeri ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag átfogó arcápolást jelenti. A hidratációban a hyaluronsavnak kiemelten fontos szerepe van. A hyaluronsav igazi víztározó, mely nagy hatékonysággal tud vizet tárolni a bőr felszínén – súlyának akár 1000-szeresét.

Az eredmény feltöltött, remineralizált bőr, fiatalosan ragyogó arcszín. Minden bőrtípusra, életkortól függetlenül ajánlott.

A Thalion termékcsalád Hydra-Mineral kezelése 3 fő elemből áll: revitalizáló minerál szérum, hidratáló ampulla, és a tengeri 2-rétegű feltöltő-hidratáló maszk kombinációja.

A revitalizáló minerál szérum a Thalion forradalmi folyékony arcápoló újdonsága, mely ásványi anyagokban és tengeri nyomelemekben gazdag. Ez a fáradtságűző szérum ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, így hidratálja, energizálja a bőrt, mely kisimult, feltöltött és újra ragyogó. Olyan koncentrált, mint egy szérum és olyan könnyed, mint a víz.

A hidratáló ampulla egy intenzív hidratáló „szomjoltó” koncentrátum, mely szabályozza és optimalizálja a nedvességet a bőrben. Megerősíti a bőr védelmi funkcióját, csökkenti a transzepidermális vízveszteséget, hatására a bőr selymes, egyenletes, és ragyogó lesz.

Thalion innováció az új 2-rétegű lehúzható maszk. Első lépésben hidratáló hatóanyagokban gazdag tengeri gélmaszk kerül az arcra és a nyakra, majd második lépésben a kalcium fixáló gél, (fedőréteg) mely az első géllel egyesülve különleges textúrájú, könnyen lehúzható maszkká válik.

A maszk hatására a hatóanyagok hatékonyan felszívódnak, a bőr intenzíven hidratálttá, regeneráló, remineralizáló hatóanyagokkal feltöltötté válik.

A kezelést a Thalion Abszolút Relax arcmasszázzsal zárjuk, amely intenzívebbé teszi a természetes, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag hatóanyagok hasznosulását.

Látható eredmények már az első alkalom után észrevehetők. A tartós hatás érdekében 3 hetes kúra ajánlott, heti 1 alkalommal.

Ár

  • THALION Hydra – Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés 23 000 Ft

    Thalasso – terápiás felfrissülés a száraz, kifejezetten vízhiányos bőr számára minden bőrtípusra – 70 perc

  • BEMER-kezelés kozmetikai arckezeléssel egyidejűleg (50%-os kedvezmény) 2 000 Ft

    50%kedvezmény a kozmetikai kezeléshez kapcsolódó Bemer -kezelés árából a kozmetikai kezeléssel egyidejűleg.

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni és jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség az idő múltával némi külső támogatásra szorul. Elkerülhetetlenül megjelennek a ráncok, bőrhibák. Ez alól én sem vagyok kivétel. Fontosnak tartom a jó megjelenést, ezt a munkám is megköveteli. Hatékony megoldást kerestem. Így találtam rá a Rofé Kozmetikára. Már belépéskor kellemes, megnyugtató hangulat fogadott. Letisztult, de barátságos környezetben maximálisan profi kiszolgálásban volt részem. Egy kombinált, személyre szabott kezelést kaptam, ami teljesen feltöltötte a bőröm és a kozmetikus megnyugtató személyisége és halk relaxáló zene a lelkem is. Napok múlva is érezhető volt a hatása. A környezetemben többen megjegyezték, hogy milyen szép lett a bőröm. A dícséretek arra inspiráltak, hogy rendszeres, visszatérő vendég legyek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél megújulni, mindenképp próbáld ki!😊

Lencse Lilian

Otthonosan, barátságosan berendezett terek fogadják az ide érkezőket. Kedvesek az itt dolgozók. Továbbá türelmesek a vendégekkel felmerülő bonyolult problémák esetén is. Köszönöm segítőkész munkájukat

K. Berni

A Rofé Naturale elhivatott szakemberi segítségével sikerült megtalálnom önmagam. Adri nyitott, segítőkész egy kivételes személyiség, aki szakmájában alapos és precíz. Számomra nagy segítség volt a megfelelő alapanyagok megtalálásában és a helyes étkezések, valamint a tudatos életmód kialakításában. Adriban nem csupán egy profi Dietetikust találtam, hanem egy optimista, tudatos embert, akinek a tanácsait megfogadva úgy érzem jó úton haladok célom eléréséhez. Úgy gondolom az igazi fejlődés úgy teljes, ha lelkileg is kiegyensúlyozottak vagyunk, ha megtaláljuk a megoldást mélyen elraktározott problémáinkra, felismerjük, hogy bármi lehetséges. Szidi a komplex Access Bars technikájával megadja a felismerés lehetőségét egy tudatos és sikeres, magabiztos élethez. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam!

B. Ági

Csendes, tiszta és rendezett tér fogadja a belépőket. A kezelésre rövid határidővel lehet időpontot kapni. Nincs csúszás, a megbeszélt időpontban van bármely kezelés, ami udvarias és kedves légkörben zajlik.

K. Peti

A tibeti hangtálas relaxáció szuper volt, István kedves és profi! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elszabadulni a hétköznapok forgatagából, és testileg-lelkileg kikapcsolni. 😊

M. Annamari

Leonid doktor úrhoz bátran fordulhattam, akár egy állapotfelmérésről, akár konkrét panaszról volt szó. Az embert egészében vizsgálja, nemcsak a tüneteket. A táplálkozástól a testmozgásig, az élet különböző területein ad megszívlelendő tanácsokat....,és nem utolsó sorban visszavár, mert érdekli a javulás folyamata is.

Sz. Árpád

A Rofé-ban egy különleges hangfürdőben volt részem. István mesteri módon teremt olyan atmoszférát "hangszerei" által, ami pár percen belül ellazítja a megfeszült izmokat és teljesen kikapcsol. Ahogy Ő mondja: "a hangtál akkor is dolgozik, ha nem hiszel benne" - és tényleg. Vigyázat, függőséget okoz 😏👍

Sz. Árpád

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs

Károly Renáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések

Személyre szabott elektrokozmetikai kezelések
Szeretettel várunk minden kedves Hölgyet és Urat gyors, hatékony és teljesen fájdalommentes orvos-esztétikai kezeléseinkre! Kérjük, tekintse át sokszínű, és rendkívül hatékony kezeléseink leírását. Ha bizonytalan az Önnek leginkább megfelelő kezelés kiválasztásában, illetve kérdése merült fel, kérjük, forduljon bizalommal szakembereinkhez!

THALION Algo Calm Sensi-Marine arckezelés – érzékeny bőrre

Jelentkezem THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelésre

THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés

Jelentkezés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés