THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés

Gyorslinkek

Világújdonság! Thalasso az arcápolásban!

Teljes felfrissülés a száraz, kifejezetten vízhiányos, szomjas bőr számára a vízmegkötő képesség javulásával.

Miért fontos a bőr megfelelő hidratációja?

A víz alsóbb bőrrétegből a felsők felé haladva ideális esetben minimális mennyiségben párolog el (transzepidermális vízveszteség). Fontos alkotóeleme a bőrsejteknek, amelyek működésében fokozott vízvesztés hatására zavar léphet fel, védtelenebbek a kórokozókkal szemben, megújulási folyamatuk lassul. A levegő alacsony páratartalma – ami leginkább télen jelent problémát, valamint az életkor, bizonyos agresszíven ható, vagy helytelenül alkalmazott kozmetikai szerek használata, egyes kórképek (pl. hormonális egyensúlyvesztés) és az UV-védelem hiánya miatt bőrünk szárazzá válhat. Ráncos, húzódik, viszket, a gyulladásos és allergiás reakciókat kiváltó ágensek bőrbe jutásának kockázata megnő. Minél hidratáltabb, ragyogóbb, energiafelvételre alkalmasabb a bőrünk, annál egészségesebb és annál fiatalosabb is!

A Thalasso-terápia kozmetikai értelmezése (szó szerinti fordításban: „tenger általi gyógykezelés”) a magnéziumban, káliumban, tengeri ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag átfogó arcápolást jelenti. A hidratációban a hyaluronsavnak kiemelten fontos szerepe van. A hyaluronsav igazi víztározó, mely nagy hatékonysággal tud vizet tárolni a bőr felszínén – súlyának akár 1000-szeresét.

Az eredmény feltöltött, remineralizált bőr, fiatalosan ragyogó arcszín. Minden bőrtípusra, életkortól függetlenül ajánlott.

A Thalion termékcsalád Hydra-Mineral kezelése 3 fő elemből áll: revitalizáló minerál szérum, hidratáló ampulla, és a tengeri 2-rétegű feltöltő-hidratáló maszk kombinációja.

A revitalizáló minerál szérum a Thalion forradalmi folyékony arcápoló újdonsága, mely ásványi anyagokban és tengeri nyomelemekben gazdag. Ez a fáradtságűző szérum ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, így hidratálja, energizálja a bőrt, mely kisimult, feltöltött és újra ragyogó. Olyan koncentrált, mint egy szérum és olyan könnyed, mint a víz.

A hidratáló ampulla egy intenzív hidratáló „szomjoltó” koncentrátum, mely szabályozza és optimalizálja a nedvességet a bőrben. Megerősíti a bőr védelmi funkcióját, csökkenti a transzepidermális vízveszteséget, hatására a bőr selymes, egyenletes, és ragyogó lesz.

Thalion innováció az új 2-rétegű lehúzható maszk. Első lépésben hidratáló hatóanyagokban gazdag tengeri gélmaszk kerül az arcra és a nyakra, majd második lépésben a kalcium fixáló gél, (fedőréteg) mely az első géllel egyesülve különleges textúrájú, könnyen lehúzható maszkká válik.

A maszk hatására a hatóanyagok hatékonyan felszívódnak, a bőr intenzíven hidratálttá, regeneráló, remineralizáló hatóanyagokkal feltöltötté válik.

A kezelést a Thalion Abszolút Relax arcmasszázzsal zárjuk, amely intenzívebbé teszi a természetes, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag hatóanyagok hasznosulását.

Látható eredmények már az első alkalom után észrevehetők. A tartós hatás érdekében 3 hetes kúra ajánlott, heti 1 alkalommal.

Ár

  • THALION Hydra – Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés 23 000 Ft

    Thalasso – terápiás felfrissülés a száraz, kifejezetten vízhiányos bőr számára minden bőrtípusra – 70 perc

  • BEMER-kezelés kozmetikai arckezeléssel egyidejűleg (50%-os kedvezmény) 2 000 Ft

    50%kedvezmény a kozmetikai kezeléshez kapcsolódó Bemer -kezelés árából a kozmetikai kezeléssel egyidejűleg.

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelés
Jelentkezés

Jelentkezem THALION Hydra-Mineral – abszolút hidratáló, feltöltő arckezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.