THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Gyorslinkek

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés speciális manuális technikákkal és kizárólagosan természetes tengeri hatóanyagokkal érett bőrre.

A tengeri alga a természet egyik legértékesebb és legősibb ajándéka, hatása annyira összetett, hogy teljeskörűen nehéz számba venni, egyaránt méregtelenít, táplál, feszesít és ragyogóvá tesz, együttesen lassítja az öregedési folyamatot. A természet ihlette Thalion arc- és testkezelések életre keltik a már meggyengült bőrszövetet, és üdeséggel, ellenálló-képességgel és egészséggel vértezik fel hétről-hétreA természetes hatóanyagokat hatványozottan jobban tolerálja és építi be a bőr, ezért tartósabb és látványosabb hatást érhetünk el a kezelések során. Ünnepi alkalmakra vagy a hétköznapok forgatagában újjászületik megjelenése, amely garantáltan pozitívan hat hangulatára és környezete elismerését is könnyedén bezsebelheti.

Thalion legújabb anti-aging innovációja látványos eredményt nyújt a fiatalos bőr megőrzéséhez, segít visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. A termékek magas koncentrátumú formulái eredményes arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra egészségessé, feszessé és bársonyossá válik.

Az évek múlásával, a szervezetünk is magán viseli az idő nyomait, bőrünk is elkerülhetetlenül változik. Mivel ez a legkiterjedtebb szervünk, különleges ápolást és gondozást igényel. Mint a lakmusz, egyértelműen jelzi életmódunkat, testi – lelki egészségi állapotunkat, de nem feltétlenül kell, hogy jelezze életkorunkat, ha odafigyeléssel törődünk igényeivel. E nélkül szárazabbá válik, veszít rugalmasságából, ragyogásából, feszességéből, ráncok, barázdák és elszíneződések (hiper- vagy depigmentáció) jelennek meg rajta.

Thalion Intenzív feszesítő és lifting anti-aging arckezelés ideális bőrfeszesítő arckezelés, amely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának újjáélesztéséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

Rólunk mondták
Már itt is találkozhatott velünk

A kezelés célja: az arckontúr újraformálása, az érett bőr átalakítása és feszesítése.

A kezelést mindig a bőr letisztításával kezdjük, így eltávolítva az elhalt hámsejteket, megkönnyítve a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Kozmetikus szakembereink szakszerű mozdulatokkal, egy egyedülálló, intenzív feszesítő és kényeztető masszázstechnikával segíti elő a kollagén szintézis növelését és az anti-aging hatóanyagok hasznosulásátValódi izomtorna és izomstimuláció, célja a bőr rugalmasságának és tömörségének visszaállítása. A bőr tonizált, kisimult, feltöltött lesz, és visszatér fiatalos ragyogása.

A masszázst követően egy feszesítő ampullát dolgozunk a bőrbe, amely a kollagén termelődés fokozásával feszesíti a bőrt, ezáltal visszaadja a bőr tömörségét és újraformálja az arckontúrt.

A kezelés során egy egyedüli meleg-hideg hatású maszkot használunk, mely színváltós technikával (lila színből rózsaszínre vált) természetes módon átformálja az arckontúrt, feszesíti az arcvonásokat és harcol a megereszkedett bőr jelei ellen. Miben rejlik a különlegessége? Természetes feszesítő hatása a benne található tengeri cukornak köszönhető, a meleg-hideg hatással fokozza a bőr barrier funkciói megerősítését, meggátolja a bőr gyulladásos folyamatait, ezzel megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát, számos nyomelemet és aminosavat, valamint C-vitamint tartalmaz.

„ A kozmetikus szakértő kezei alatt átélheti az egyedülálló tengeri élményt és felfedezheti az új anti- aging arckezeléseink hatékonyságát.”

A helyes, bőrállapotnak és bőrtípusnak egyaránt optimális otthoni bőrápolással teheti teljessé a szép és egészséges bőr elnyerését és megőrzését. A professzionális kozmetikai kezelések között a Thalion termékek is segítik a tökéletes eredmény fenntartását.

Ajánlott, ideális arcújraformázó feszesítő kúra: 6 héten keresztül, heti 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

  • THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés 23 000 Ft

    globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés érett bőrre, speciális feszesítő manuális technikákkal és kizárólagosan természetes tengeri hatóanyagokkal - 70 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés
Jelentkezés

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.