THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés speciális manuális technikákkal és kizárólagosan természetes tengeri hatóanyagokkal érett bőrre.

A tengeri alga a természet egyik legértékesebb és legősibb ajándéka, hatása annyira összetett, hogy teljeskörűen nehéz számba venni, egyaránt méregtelenít, táplál, feszesít és ragyogóvá tesz, együttesen lassítja az öregedési folyamatot. A természet ihlette Thalion arc- és testkezelések életre keltik a már meggyengült bőrszövetet, és üdeséggel, ellenálló-képességgel és egészséggel vértezik fel hétről-hétre. A természetes hatóanyagokat hatványozottan jobban tolerálja és építi be a bőr, ezért tartósabb és látványosabb hatást érhetünk el a kezelések során. Ünnepi alkalmakra vagy a hétköznapok forgatagában újjászületik megjelenése, amely garantáltan pozitívan hat hangulatára és környezete elismerését is könnyedén bezsebelheti.

A Thalion legújabb anti-aging innovációja látványos eredményt nyújt a fiatalos bőr megőrzéséhez, segít visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. A termékek magas koncentrátumú formulái eredményes arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra egészségessé, feszessé és bársonyossá válik.

Az évek múlásával, a szervezetünk is magán viseli az idő nyomait, bőrünk is elkerülhetetlenül változik. Mivel ez a legkiterjedtebb szervünk, különleges ápolást és gondozást igényel. Mint a lakmusz, egyértelműen jelzi életmódunkat, testi – lelki egészségi állapotunkat, de nem feltétlenül kell, hogy jelezze életkorunkat, ha odafigyeléssel törődünk igényeivel. E nélkül szárazabbá válik, veszít rugalmasságából, ragyogásából, feszességéből, ráncok, barázdák és elszíneződések (hiper- vagy depigmentáció) jelennek meg rajta.

A Thalion Intenzív feszesítő és lifting anti-aging arckezelés ideális bőrfeszesítő arckezelés, amely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának újjáélesztéséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

Jelentkezzen FIRM & LIFT arckezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

A kezelés célja: az arckontúr újraformálása, az érett bőr átalakítása és feszesítése.

A kezelést mindig a bőr letisztításával kezdjük, így eltávolítva az elhalt hámsejteket, megkönnyítve a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Kozmetikus szakembereink szakszerű mozdulatokkal, egy egyedülálló, intenzív feszesítő és kényeztető masszázstechnikával segíti elő a kollagén szintézis növelését és az anti-aging hatóanyagok hasznosulását. Valódi izomtorna és izomstimuláció, célja a bőr rugalmasságának és tömörségének visszaállítása. A bőr tonizált, kisimult, feltöltött lesz, és visszatér fiatalos ragyogása.

A masszázst követően egy feszesítő ampullát dolgozunk a bőrbe, amely a kollagén termelődés fokozásával feszesíti a bőrt, ezáltal visszaadja a bőr tömörségét és újraformálja az arckontúrt.

A kezelés során egy egyedüli meleg-hideg hatású maszkot használunk, mely színváltós technikával (lila színből rózsaszínre vált) természetes módon átformálja az arckontúrt, feszesíti az arcvonásokat és harcol a megereszkedett bőr jelei ellen. Miben rejlik a különlegessége? Természetes feszesítő hatása a benne található tengeri cukornak köszönhető, a meleg-hideg hatással fokozza a bőr barrier funkciói megerősítését, meggátolja a bőr gyulladásos folyamatait, ezzel megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát, számos nyomelemet és aminosavat, valamint C-vitamint tartalmaz.

„ A kozmetikus szakértő kezei alatt átélheti az egyedülálló tengeri élményt és felfedezheti az új anti- aging arckezeléseink hatékonyságát.”

A helyes, bőrállapotnak és bőrtípusnak egyaránt optimális otthoni bőrápolással teheti teljessé a szép és egészséges bőr elnyerését és megőrzését. A professzionális kozmetikai kezelések között a Thalion termékek is segítik a tökéletes eredmény fenntartását.

Ajánlott, ideális arcújraformázó feszesítő kúra: 6 héten keresztül, heti 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés - AKCIÓ
18 500 Ft
professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 70 perc
Jelentkezzen FIRM & LIFT arckezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Kényeztető lifting masszázs
A kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vízű tengeréből.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére.