THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés

Globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés speciális manuális technikákkal és kizárólagosan természetes tengeri hatóanyagokkal érett bőrre.

A tengeri alga a természet egyik legértékesebb és legősibb ajándéka, hatása annyira összetett, hogy teljeskörűen nehéz számba venni, egyaránt méregtelenít, táplál, feszesít és ragyogóvá tesz, együttesen lassítja az öregedési folyamatot. A természet ihlette Thalion arc- és testkezelések életre keltik a már meggyengült bőrszövetet, és üdeséggel, ellenálló-képességgel és egészséggel vértezik fel hétről-hétre. A természetes hatóanyagokat hatványozottan jobban tolerálja és építi be a bőr, ezért tartósabb és látványosabb hatást érhetünk el a kezelések során. Ünnepi alkalmakra vagy a hétköznapok forgatagában újjászületik megjelenése, amely garantáltan pozitívan hat hangulatára és környezete elismerését is könnyedén bezsebelheti.

A Thalion legújabb anti-aging innovációja látványos eredményt nyújt a fiatalos bőr megőrzéséhez, segít visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. A termékek magas koncentrátumú formulái eredményes arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra egészségessé, feszessé és bársonyossá válik.

Az évek múlásával, a szervezetünk is magán viseli az idő nyomait, bőrünk is elkerülhetetlenül változik. Mivel ez a legkiterjedtebb szervünk, különleges ápolást és gondozást igényel. Mint a lakmusz, egyértelműen jelzi életmódunkat, testi – lelki egészségi állapotunkat, de nem feltétlenül kell, hogy jelezze életkorunkat, ha odafigyeléssel törődünk igényeivel. E nélkül szárazabbá válik, veszít rugalmasságából, ragyogásából, feszességéből, ráncok, barázdák és elszíneződések (hiper- vagy depigmentáció) jelennek meg rajta.

A Thalion Intenzív feszesítő és lifting anti-aging arckezelés ideális bőrfeszesítő arckezelés, amely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának újjáélesztéséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

Jelentkezzen FIRM & LIFT arckezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

A kezelés célja: az arckontúr újraformálása, az érett bőr átalakítása és feszesítése.

A kezelést mindig a bőr letisztításával kezdjük, így eltávolítva az elhalt hámsejteket, megkönnyítve a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Kozmetikus szakembereink szakszerű mozdulatokkal, egy egyedülálló, intenzív feszesítő és kényeztető masszázstechnikával segíti elő a kollagén szintézis növelését és az anti-aging hatóanyagok hasznosulását. Valódi izomtorna és izomstimuláció, célja a bőr rugalmasságának és tömörségének visszaállítása. A bőr tonizált, kisimult, feltöltött lesz, és visszatér fiatalos ragyogása.

A masszázst követően egy feszesítő ampullát dolgozunk a bőrbe, amely a kollagén termelődés fokozásával feszesíti a bőrt, ezáltal visszaadja a bőr tömörségét és újraformálja az arckontúrt.

A kezelés során egy egyedüli meleg-hideg hatású maszkot használunk, mely színváltós technikával (lila színből rózsaszínre vált) természetes módon átformálja az arckontúrt, feszesíti az arcvonásokat és harcol a megereszkedett bőr jelei ellen. Miben rejlik a különlegessége? Természetes feszesítő hatása a benne található tengeri cukornak köszönhető, a meleg-hideg hatással fokozza a bőr barrier funkciói megerősítését, meggátolja a bőr gyulladásos folyamatait, ezzel megelőzi a korai bőröregedést, növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát, számos nyomelemet és aminosavat, valamint C-vitamint tartalmaz.

„ A kozmetikus szakértő kezei alatt átélheti az egyedülálló tengeri élményt és felfedezheti az új anti- aging arckezeléseink hatékonyságát.”

A helyes, bőrállapotnak és bőrtípusnak egyaránt optimális otthoni bőrápolással teheti teljessé a szép és egészséges bőr elnyerését és megőrzését. A professzionális kozmetikai kezelések között a Thalion termékek is segítik a tökéletes eredmény fenntartását.

Ajánlott, ideális arcújraformázó feszesítő kúra: 6 héten keresztül, heti 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés
19 800 Ft
globális arckontúr újraformáló és anti-aging kezelés érett bőrre, speciális feszesítő manuális technikákkal és kizárólagosan természetes tengeri hatóanyagokkal - 70 perc
Jelentkezzen FIRM & LIFT arckezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Kényeztető lifting masszázs
A kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vízű tengeréből.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére.