Thalion professzionális mélytisztító kezelések

Gyorslinkek

Thalion professzionális mélytisztító kezelések

THALION alapfilozófiája

„ Minden élő szervezet egy tengeri akvárium, ahol eredeti állapotukban tovább élnek az azt alkotó sejtek.”

A Thalion algalelőhelyei a franciaországi Bretagne-ban, az Irose tenger partján találhatóak, egy UNESCO- által védett biorezervátumban. Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák. Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. A Thalion egyedi szakértelmének a titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi. A Thalion Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek magas minőségét.

A természetes egyensúlyban működő tengeri ökoszisztéma olyan bőkezű édenkert, mely az élet keletkezésének emlékeit őrzi. Rengeteg különleges életforma otthona, egy igazi terápiás csoda, ahol az algák magukba gyűjtik a tengervíz gazdag tápláló elemeit, hogy rendkívüli tulajdonságú hatóanyagokat hozzanak létre. Köszönhetően az egyedi feldolgozási eljárásnak, az algák megőrzik értékes összetevőiket. Az algák szinte minden létfontosságú nyomelemet tartalmaznak, nehéz ezeknél jobb vitamin- és nyomelemforrást találni.

Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tengeri növények, az algák a szépség és a wellness érzés valódi forrását jelentik. A Thalion termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, amely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennállnak.

Rólunk mondták
thalion termékek

THALION ACNE – CONTROL kezelés – 100% egészséges és matt érett bőr

A felnőttkori pattanások és zsíros, illetve egyensúlyát vesztett bőrrel együtt járó tünetek kezelése.

Hármas hatás: felnőttkori problémás bőr kezelése, gyulladáscsökkentő hatás, a zsíros bőr normalizálása – 100% tiszta, 100 % egészséges bőr.

A bőr felületi szennyeződéseinek eltávolítását kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett tisztító géllel végezzük, majd a bőrtípusnak megfelelő tonikkal tonizálunk. Ezt követi egy enzimatikus peeling, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a sejtek oxigén ellátását és serkenti azok megújulását. A kezelés során AHA és BHA savakat tartalmazó szérumot alkalmazunk, amelyek intenzíven újítják meg a sejteket. A bőrt megtisztítjuk a nem kívánatos komedóktól és aknéktól, ezután pedig egy hatóanyagban gazdag, faggyútermelést szabályozó, gyulladáscsökkentő pakolást alkalmazunk. A kezelést a bőr állapotnak megfelelő szérummal, krémmel zárjuk.

Exkluzív tű nélküli mezoterápiás kezeléseink előtt is kifejezetten ajánlott a kúra első lépéseként akár önálló, akár a mezoterápiával kombinált kezelés részeként a bőr méregtelenítésére, a 100%-os tisztaságú Binella Medical Beauty hatóanyagok befogadása és hasznosulása fokozására.

Már itt is találkozhatott velünk

THALION EXTRÉM mélytisztító kezelés

Egy intenzív tisztító kezelés zsíros, pattanásos, kombinált bőr tisztítására és normalizására, amely akár tinédzserkori problémák esetén is ideális. A bőr letisztítását egy kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett tisztító géllel végezzük, majd a bőr típusnak megfelelő tonikkal tonizálunk. Az elhalt hámsejteket egy méregtelenítő hatású maszk-radírral eltávolítjuk, ezáltal a bőr fellélegzik, a sejtek oxigénellátottsága fokozódik. Az AHA és BHA savakat tartalmazó koncentrátum intenzíven újítja meg a sejteket, a keratin szabályozó hatása révén a bőr finomabb és ragyogóbb lesz. A kezelés alatt a speciális THALION M.E.R. masszázzsal energetizáljuk és feszesítjük a bőrt, amelyhez egy hatóanyagban gazdag masszázskrémet használunk. Ezután a faggyúműködést szabályozó pakolás megszabadítja a bőrt a tisztátalanságtól, összehúzza a pórusokat, és felszívja a felesleges faggyút. A kezelést a bőrállapotnak megfelelő szérummal, krémmel zárjuk.

Tisztító kezeléseink nem irritálják a bőrt, nem gyulladásképzők és egészségtelen mértékben nem vékonyítják el a bőr felső hámrétegét. A tengeri algák különleges kombinációjában gazdag hatóanyagok és a szakértő kozmetikai beavatkozás a bőr egészséges anyagcsere- és tápanyag-egyensúlyát állítják helyre kezelésről kezelésre. Egészség, szépség, természetesen!

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

  • THALION ACNE CONTROL kezelés – 100% egészséges és matt érett bőr 17 800 Ft

    professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 70 perc

  • THALION Extrém mélytisztító kezelés 16 400 Ft

    professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 70-80 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Thalion professzionális mélytisztító kezelések
Jelentkezés

Thalion Professzionális Mélytisztító Kezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.