Thalion professzionális mélytisztító kezelések

Thalion professzionális mélytisztító kezelések

THALION alapfilozófiája

„ Minden élő szervezet egy tengeri akvárium, ahol eredeti állapotukban tovább élnek az azt alkotó sejtek.”

A Thalion algalelőhelyei a franciaországi Bretagne-ban, az Irose tenger partján találhatóak, egy UNESCO- által védett biorezervátumban. Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák. Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. A Thalion egyedi szakértelmének a titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi. A Thalion Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek magas minőségét.

A természetes egyensúlyban működő tengeri ökoszisztéma olyan bőkezű édenkert, mely az élet keletkezésének emlékeit őrzi. Rengeteg különleges életforma otthona, egy igazi terápiás csoda, ahol az algák magukba gyűjtik a tengervíz gazdag tápláló elemeit, hogy rendkívüli tulajdonságú hatóanyagokat hozzanak létre. Köszönhetően az egyedi feldolgozási eljárásnak, az algák megőrzik értékes összetevőiket. Az algák szinte minden létfontosságú nyomelemet tartalmaznak, nehéz ezeknél jobb vitamin- és nyomelemforrást találni.

Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tengeri növények, az algák a szépség és a wellness érzés valódi forrását jelentik. A Thalion termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, amely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennállnak.

Jelentkezzen Thalion mélytisztító kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

THALION ACNE – CONTROL kezelés – 100% egészséges és matt érett bőr

A felnőttkori pattanások és zsíros, illetve egyensúlyát vesztett bőrrel együtt járó tünetek kezelése.

Hármas hatás: problémás bőr kezelése, gyulladáscsökkentő hatás, a zsíros bőr normalizálása – 100% tiszta, 100 % egészséges bőr.

A bőr felületi szennyeződéseinek eltávolítását kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett tisztító géllel végezzük, majd a bőrtípusnak megfelelő tonikkal tonizálunk. Ezt követi egy enzimatikus peeling, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a sejtek oxigén ellátását és serkenti azok megújulását. A kezelés során AHA és BHA savakat tartalmazó szérumot alkalmazunk, amelyek intenzíven újítják meg a sejteket. A bőrt megtisztítjuk a nem kívánatos komedóktól és aknéktól, ezután pedig egy hatóanyagban gazdag, faggyútermelést szabályozó, gyulladáscsökkentő pakolást alkalmazunk. A kezelés alatt a speciális THALION M.E.R. masszázzsal energetizáljuk és feszesítjük a bőrt, amelyhez egy hatóanyagban gazdag masszázskrémet használunk. A kezelést a bőr állapotnak megfelelő szérummal, krémmel zárjuk.

THALION EXTRÉM mélytisztító kezelés

Egy intenzív tisztító kezelés zsíros, pattanásos, kombinált bőr tisztítására és normalizására, amely akár tinédzserkori problémák esetén is ideális. A bőr letisztítását egy kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett tisztító géllel végezzük, majd a bőr típusnak megfelelő tonikkal tonizálunk. Az elhalt hámsejteket egy méregtelenítő hatású maszk-radírral eltávolítjuk, ezáltal a bőr fellélegzik, a sejtek oxigénellátottsága fokozódik. Az AHA és BHA savakat tartalmazó koncentrátum intenzíven újítja meg a sejteket, a keratin szabályozó hatása révén a bőr finomabb és ragyogóbb lesz.  Ezután a faggyúműködést szabályozó pakolás megszabadítja a bőrt a tisztátalanságtól, összehúzza a pórusokat, és felszívja a felesleges faggyút. A kezelést a bőrállapotnak megfelelő szérummal, krémmel zárjuk.

Tisztító kezeléseink nem irritálják a bőrt, nem gyulladásképzők és egészségtelen mértékben nem vékonyítják el a bőr felső hámrétegét. A tengeri algák különleges kombinációjában gazdag hatóanyagok és a szakértő kozmetikai beavatkozás a bőr egészséges anyagcsere- és tápanyag-egyensúlyát állítják helyre kezelésről kezelésre. Egészség, szépség, természetesen!

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

THALION ACNE CONTROL kezelés – 100% egészséges és matt érett bőr
14 900 Ft
professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 60 perc
THALION Extrém mélytisztító kezelés
13 000 Ft
professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 60 perc
Jelentkezzen Thalion mélytisztító kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Kényeztető lifting masszázs
A kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vízű tengeréből.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Ránctalanító elektrokozmetikai kezelések
A kozmetológia és az esztétikai bőrgyógyászat tudományos kutatásait és megannyi gyakorlati tapasztalatát ötvözve egy kiemelkedően hatékony multifunkcionális arckezelő géppel állunk minden Vendégünk rendelkezésére.