Tibeti hangtál terápia

A keleti világban már ősidők óta használják a hangokat és a zenét az ember gyógyítására, hiszen jól tudják, hogy minden hang egy bizonyos rezgésen jön létre és a rezgések hatnak az anyagi világra is – jelentősen befolyásolják az ember tudatát, érzéseit és a fizikai testét is.

A nyugati tudomány az utóbbi évtizedekben egyre több kutatást folytat a hangok és rezgések hatásainak kimutatására és bizonyítására. Nagyon sok szemléletes kísérlet készült, amelyekben a vízzel, vagy finom szemcsés homokkal „hallgattak” zenét és bizonyos frekvenciáknál az anyagok gyönyörű geometriai formába rendeződtek.

Egyes rezgések (mint pl. mikro, rádióhullámok, röntgensugarak stb.) károsan, míg más rezgések éppen kedvezően hatnak az emberreIlyen kedvező rezgéseket kelt a komolyzene, a természet hangjai, és elsősorban az erre a célra készített hang-keltő eszközök, mint a tibeti hangtálak, gongok, csengők, esőbot, óceándob, sámándob stb. – más néven hangszerek.

Ezen eszközök megfelelő használatával nem csak a fül számára hallható zene, dallam és ritmus vált ki kellemes érzéseket, hanem jelentős módon hatnak az ember egészségi állapotára is. Az emberi test 60-70% víz és folyadék, amely kitűnően vezeti a rezgéseket – mindenféle rezgést, ami a mindennapok során ér bennünket.

A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. Pozitív változás csak mindhárom szint egyidejű „kezelésével” lehetséges.

Megelőzésre is kitűnő, hiszen a legáltalánosabb első hatás éppen a nyugalom, a béke magától értetődő érzése, amit megtapasztal, aki kipróbálja. Később pedig érezhetővé válik a testi tünetek enyhülése, az izom és idegi feszültség csökkenése, lelki szinten egyre kiegyensúlyozottabbá válik az ember.

Rendszeresen, terápia szerűen alkalmazva önmagában is megállja a helyét, de kiegészíthet bármilyen egyéb egészségjavító eljárást, hiszen támogatja és erősíti annak hatásait.

Számtalan megközelítéssel lehet élni a hangok és rezgések működési mechanizmusáról, hatásairól, azonban a valódi benyomást csak a gyakorlatban tapasztalás által szerezhetünk róla.

Jelentkezzen tibeti hangtál terápiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Kezelés menete:

A kezelőágyon könnyű, akár utcai ruházatban történik a kezelés (hölgyeknél sportmelltartó viseletét javasoljuk a kezelés alatt), ahol kényelmesen el tud helyezkedni, meg tud pihenni. A klasszikus masszázzsal ellentétben, a hangmasszázs során nem érintkezik a terapeuta a klienssel. A masszázs, a hangtálak közvetítésével, illetve azok hangrezgései által történik: meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira és a test köré különböző méretű tálakat helyezünk, amelyeket felváltva ütővel lágyan megütünk.

A szervezetben keletkezett energiablokkok elzáródást hoznak létre, de a rezgések szabad utat engednek az energia áramlásának. A hanghullámok egészen a sejtekig hatolva „átmasszírozzák” az egész testet.
A megszólaltatott tál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alulrezonált energiákat (csakra központokat) feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.
Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél.
A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására  kellemesen ellazul. Egy kezelés során akár 13 zengőtálat is használunk. Ez közel száz hanghullámot tud produkálni, amennyiben a tálak különböző méretűek és falvastagságúak.

A kezelés után bő folyadékbevitel javasolt.

A ráhangolódó, harmonizáló, feltöltő ( 5 hangtálas ) hangtál kezelés – egyfajta masszázsélményhez hasonlító hatást kelt a hangok segítségével – 45-50 percet vesz igénybe, az egyén szintjén mélyre ható (13 hangtálas ) hang- és rezgésterápia 65-70 percig tart.
A „hangmasszázs” alkalmával kényelmesen elhelyezkedve a hangok és rezgések segítségével a test ellazul, a tudat relaxált-meditatív állapotba kerül. Amíg a testünk kényelmesen pihen, a háttérben elcsitulnak a zavaró gondolatok és kavargó érzések is, ezáltal könnyebben feloldódik a stressz és feszültség, mely legtöbb
betegség hátterében meghúzódó lelki tényező.

A több hangtállal, még mélyebb szinten végzett hang- és rezgésterápia esetén is átadjuk magunkat a hangok és rezgések gyógyító hatásának, amely által elindulnak a szervezet harmonizáló, egészséget helyreállító folyamatai – végezetül feltöltődve, kipihenten ébredünk.

A hangmasszázs, hangterápia hatásai:

 • Stressz okozta feszült állapotok oldódása
 • Légzés javulása, elmélyülése
 • Immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
 • Energiablokkok oldódása
 • Nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
 • Fejfájás, alvászavarok esetén
 • Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása
 • Keringési zavar, magas vérnyomás jelentkezésekor
 • Tanulási nehézség, koncentráció, motiváció javulása
 • Viselkedés harmonizálása (hiperaktivitás, indulatok kezelése, folymatos megfelelési vágy, zárkózottság, stb.)
 • Mentális és fizikai kimerültség (pl. hajszolt munkatempó, gyesen lévő kismamák, stb.)
 • Munkahelyi stressz tüneteinek enyhítésére kiváló (konfliktuskezelés javítása, feszített munkatempó, motiváció elősegítése, stb.)

Alkalmazás területei:

A hang- és rezgésterápia bármely korban – gyerekeknél is – és szinte bármely probléma esetén alkalmazható (kiv. ellenjavallt esetek).

Ideális esetben hetente javasoljuk a kezelést, de kéthetente, havonta történő hangtálterápia is képes feltölteni a testet, ezen túl bizonyos szintig harmonizálni a testet – lelket.

Ellenjavallatok:

 • Testbe beépített elektronikus eszközöket használóknál (pl. pacemaker)
 • várandósság idején (a magzat érzékenysége miatt az első 12 hétben
 • mélyvénás trombózis
 • akut gyulladás és láz meglétekor
 • epilepszia, vagy az arra való hajlam esetén
 • műtét utáni 6 hétben
 • epekő, vesekő, fém protézis, műtéti hegek, törések esetén tájékoztatni szükséges a terapeutát.

Ár

Egyéni tibeti hang – és rezgésterápia
12 000 Ft
13 hangtállal végzett kezelés, 65-70 perc
Harmonizáló tibeti hangtál kezelés
10 000 Ft
5 hangtállal végzett kezelés, egyfajta „hangmasszázs” – 45-50 perc
Jelentkezzen tibeti hangtál terápiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

tibeti hangtál terápia
Ksuz István
Tibeti hangtál terápia

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Fülakupunktúra
A fülkagylón végzett tűszúrások ugyanolyan hatást váltanak ki, mintha a test megfelelő pontjain kezelnénk. Tehát bárhol is stimuláljuk a fülkagylót, minden esetben valamely testrészre vagy szervre hatunk.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
BEMER-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Access Bars - kezelés
Az Access Bars során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről.