Miért kellene mindenkinek kipróbálnia a BEMER-terápiát?

Gyorslinkek

Hogyan működik a BEMER?

A BEMER a szervezet mikrokeringését javító speciális fény- és mágnesterápiás orvostechnikai eszköz, amely a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. Maga a kezelés teljesen fájdalommentes, 12-24 percig tart, és érdemes kúraszerűen alkalmazni, ugyanis nem tüneti kezelés, hanem a kialakult probléma okát célozza megszüntetni, illetve javítani az állapoton, a problémától függően. A BEMER-készülékek javítják a mikroerek továbbító mozgását, és segítenek abban, hogy megfelelő módon működjön a vérellátás a szervezetben, ami elengedhetetlen a szervek kielégítő funckionálásához.

Cikkünkben két részletben bemutatjuk, hogy milyen esetekben érdemes BEMER-t alkalmazni, milyen hatásai vannak, vannak-e ellenjavallatok, illetve hogy miért fontos a mikrokeringés serkentése

Mi történik, ha nem megfelelő a vérellátás a mikroerekben?

Míg a nagyobb erek vérellátási zavaraira gyakran felhívják a figyelmet, a mikroerek elégtelen működéséről már kevesebbet hallani, ezért valószínűleg fel sem merül bennünk, hogy testi tünetek jelentkezésekor a mikrocirkuláció szintjén jelentkeznek a problémák. Ha a mikrokeringés nem megfelelő, és a véráramlás nem zavartalan, romlik az anyagcsere a vér és a szövetek között, a szervek nem jutnak elég oxigénhez, és a lebomlott anyagokat sem tudja elszállítani a vér az erekben.

Eleinte gyengeség, fáradékonyság jelentkezik, csökken a szellemi teljesítőképesség, majd legyengül az immunrendszer, így megnő a fertőzésekre való hajlam. Ha eleve fennáll valamilyen betegség, a mikrokeringés zavarai mellett magas a kockázata annak, hogy a betegség rosszabbra fordul. Lassul a regeneráció és a sebgyógyulás.

A mikroerek elégtelen működése krónikus szervműködési zavarokhoz vezethet, mivel a szervek és szövetek nem jutnak elegendő oxigénhez.

Csökken a stressztűrő-képesség, illetve tudjuk, hogy a tartós stressz csökkenti az immunrendszer ellenállóképességét, tehát ismét csak hajlamosabbak leszünk a fertőzésekre, és nehezebb a felépülés is ezekből.

Használjuk megelőzésre a BEMER-t!

Vírusos időszakokban kifejezetten ajánlott az immunrendszer karbantartása, ezt a folyamatot sokszor vitaminszedéssel illetve egészséges táplálkozással támogatjuk. A bevitt tápanyagok, ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok azonban megfelelő vérellátás hiányában nem feltétlenül tudnak úgy hasznosulni, hogy azok valóban érdemben támogassák az immunrendszert. A BEMER segítségével a tápanyagok könnyebben és hatékonyabban szívódnak fel a szervezetben, illetve a kezelés a sejtszintű felhasználást is elősegíti. Emellett segíti a salakanyagok megfelelő kiürítését és felgyorsítja a méregtelenítés folyamatát. 

Az erekre gyakorolt hatása miatt a kardiovaszkuláris rendellenességek előfordulásának esélyét is csökkenti a BEMER-terápia, és gyakorlatilag bármilyen olyan zavar vagy betegség megelőzésében segíthet, amelynek köze van a vérellátáshoz.

Nemzetközileg elismert terápia a sport területén

Sportolók esetében megelőzésre és teljesítmény-fokozásra is hatékony terápia a BEMER, ugyanis csökkenti az új sérülések kockázatát, hatékonyabb edzések végezhetőek a kezelés mellett, és a véráramlás fokozásának hatására csökken a regenerációs időszak, az izomláz, és a sérülések gyógyulási folyamata is felgyorsítható. Alkalmazható fájdalomcsillapításra akut és krónikus esetekben is. 

A kezelést igénybe vett vendégeink általánosságban arról számoltak be, hogy 2-4 hét után megkezdődött a változás, ami nem meglepő, hiszen a BEMER hatékonyságát igazoló vizsgálatok mára a sport mindennapjait határozzák meg, akár amatőr, akár profi sportolókról van szó.

Használják törések, ficamok, szalagsérülések, túlterhelések területén is, illetve műtét előtt (annak hatékonysága növelése érdekében), valamint műtét után is a rehabilitáció elősegítésére. Csonttörés esetében 4-5-szörösére nő a csontképző sejtek osztódása.

bemer terápia sportsérülésre

Betegségek is okozhatnak mikrokeringési zavarokat

Bizonyos krónikus betegségek is okozhatnak problémákat a mikroerek működésében, ilyenek tipikusan a különböző anyagcserezavarok, amelyek közül a legismertebb a cukorbetegség. A diabétesz mindkét típusa tartósan emelkedett vércukorszintet okoz, ami jelentősen károsíthatja a vérereket, és ez a nagyobb és kisebb ereket is érintheti, szívinfarktust, vesekárosodást és komoly látásromlást okozva. A BEMER-rel azonban javítható a vérellátás szintje, amivel megelőzhetőek a cukorbetegség súlyosabb szövődményei, ráadásul az inzulintermelést is segít stimulálni, valamint a cukoranyagcserét is javítja.

A BEMER-terápiával kezelt páciensek 6 alkalom után arról számoltak be, hogy csökkent a nehézláb-érzésük, 16-20 alkalom után pedig stabilizálódott a vércukorszintjük, elkerülte őket a rosszullét illetve a falásrohamok, emellett terhelhetőbbé, energikusabbá váltak.

Következő cikkünkben részletesen tovább foglalkozunk azokkal a betegségekkel és egészségügyi problémákkal, amelyek eredményesen kezelhetőek BEMER segítségével.

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni és jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség az idő múltával némi külső támogatásra szorul. Elkerülhetetlenül megjelennek a ráncok, bőrhibák. Ez alól én sem vagyok kivétel. Fontosnak tartom a jó megjelenést, ezt a munkám is megköveteli. Hatékony megoldást kerestem. Így találtam rá a Rofé Kozmetikára. Már belépéskor kellemes, megnyugtató hangulat fogadott. Letisztult, de barátságos környezetben maximálisan profi kiszolgálásban volt részem. Egy kombinált, személyre szabott kezelést kaptam, ami teljesen feltöltötte a bőröm és a kozmetikus megnyugtató személyisége és halk relaxáló zene a lelkem is. Napok múlva is érezhető volt a hatása. A környezetemben többen megjegyezték, hogy milyen szép lett a bőröm. A dícséretek arra inspiráltak, hogy rendszeres, visszatérő vendég legyek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél megújulni, mindenképp próbáld ki!😊

Lencse Lilian

Otthonosan, barátságosan berendezett terek fogadják az ide érkezőket. Kedvesek az itt dolgozók. Továbbá türelmesek a vendégekkel felmerülő bonyolult problémák esetén is. Köszönöm segítőkész munkájukat

K. Berni

A Rofé Naturale elhivatott szakemberi segítségével sikerült megtalálnom önmagam. Adri nyitott, segítőkész egy kivételes személyiség, aki szakmájában alapos és precíz. Számomra nagy segítség volt a megfelelő alapanyagok megtalálásában és a helyes étkezések, valamint a tudatos életmód kialakításában. Adriban nem csupán egy profi Dietetikust találtam, hanem egy optimista, tudatos embert, akinek a tanácsait megfogadva úgy érzem jó úton haladok célom eléréséhez. Úgy gondolom az igazi fejlődés úgy teljes, ha lelkileg is kiegyensúlyozottak vagyunk, ha megtaláljuk a megoldást mélyen elraktározott problémáinkra, felismerjük, hogy bármi lehetséges. Szidi a komplex Access Bars technikájával megadja a felismerés lehetőségét egy tudatos és sikeres, magabiztos élethez. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam!

B. Ági

Csendes, tiszta és rendezett tér fogadja a belépőket. A kezelésre rövid határidővel lehet időpontot kapni. Nincs csúszás, a megbeszélt időpontban van bármely kezelés, ami udvarias és kedves légkörben zajlik.

K. Peti

A tibeti hangtálas relaxáció szuper volt, István kedves és profi! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elszabadulni a hétköznapok forgatagából, és testileg-lelkileg kikapcsolni. 😊

M. Annamari

Leonid doktor úrhoz bátran fordulhattam, akár egy állapotfelmérésről, akár konkrét panaszról volt szó. Az embert egészében vizsgálja, nemcsak a tüneteket. A táplálkozástól a testmozgásig, az élet különböző területein ad megszívlelendő tanácsokat....,és nem utolsó sorban visszavár, mert érdekli a javulás folyamata is.

Sz. Árpád

A Rofé-ban egy különleges hangfürdőben volt részem. István mesteri módon teremt olyan atmoszférát "hangszerei" által, ami pár percen belül ellazítja a megfeszült izmokat és teljesen kikapcsol. Ahogy Ő mondja: "a hangtál akkor is dolgozik, ha nem hiszel benne" - és tényleg. Vigyázat, függőséget okoz 😏👍

Sz. Árpád

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs

Károly Renáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

Kapcsolódó kezeléseink

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Szakorvosi segítség
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Gyógymasszázs

Orvosi utasításra végzett gyógyító jellegű masszázs
A gyógymasszázs a problémás, nem teljes értékűen működő testrészekre koncentrál. A kezelések időtartama és gyakorisága a panaszok erősségétől függ!

Talpreflexológia

Reflexzóna terápia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Tibeti hangtálas relaxáció

Tibeti gyógyító hangtálakkal, gongokkal és egyéb egzotikus hangszerekkel
A tibeti hangtál terápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. Pozitív változás csak mindhárom szint egyidejű „kezelésével” lehetséges.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miért kellene mindenkinek kipróbálnia a BEMER-terápiát?

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés