Kihagyhatatlan nyárváró kedvezményekkel várjuk minden régi és új Vendégünket a Rofé Naturale Egészségközpontban!

A világszerte kialakult helyzet mindannyiunk életére nagy hatást gyakorolt. Az elmúlt időszak nem csak lelkileg, de testileg is megpróbáltatást jelentett mindenki számára. A bezártság, az elszigeteltség és a folyamatos kétségek olyan lelki panaszok kialakulásához, felerősödéséhez is hozzájárulhatott, mint a szorongás, ingerlékenység, félelem és depresszió. Az olyan testi panaszok, mint a hát és derékfájás, ízületi, emésztési, keringési és hormonális problémák, fejfájás és migrén az elmúlt hónapok eseményei hatására alakulhattak ki, vagy rosszabbodhattak. Ezen panaszok kezelése nem csak hosszú időt vesz igénybe, de anyagilag is nagy terhet róhat sokunkra, amit a jelenlegi helyzetben nem biztos hogy megengedhetünk magunknak. 

Szeretnénk ha ez a nyár mindenki számára fellélegzést jelentene és magunk mögött hagyhatnánk az elmúlt néhány hónap megpróbáltatásait és megújultan, kipihenten élhetnénk át az idei nyarat, ezért mi, a Rofé Naturale Egészségközpontban kihagyhatatlan nyárváró kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni mindenki számára, aki úgy érzi, eljött az idő, hogy a gyógyulás útjára lépjen.

Szelíd gyógymódok széles választékával, mellékhatásoktól mentesen, barátságos környezetben várjuk vendégeinket.

Minden első kezelés és konzultáció 30%-os kedvezménnyel vehető igénybe 2020.07.10-ig. 

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.