Bemutatkozás

Kedves Vendégünk!

A ROFÉ NATURALE Egészségközpont az alternatív gyógyászatot, a természetes gyógymódokat alkalmazva egy minden igényt kielégítő, egyedülálló környezetben lévő, színvonalas centrumban fogadja a gyógyulni vagy felfrissülni vágyókat, mindazokat, akik egészségük megőrzéséért, a betegségek megelőzéséért kívánnak tenni.

Egészségközpontunk magas szintű szaktudással rendelkező munkatársai modern technológiával kiegészített egyedi, személyre szabott megoldásokkal, gyógymódokkal, szépészeti eljárásokkal várja leendő vendégeit. Nívós, nyugodt és barátságos környezetet biztosítunk kedves Vendégeink számára 4 kezelőhelyiségünkkel, központi recepciószolgáltatással, Győrben a belváros szívében (Leier City Center).

Munkánkat holisztikus szemléletben, lelkes csapatként végezzük.

tanusitvanyaink

Filozófiánk az embert középpontba állító, odafigyelő, támogató, egyéni igényekre szabott, szakértő segítségen alapul. Az empátiában, emberségben, együttműködésben, szakmai alázatban, a magas szintű szaktudásban és a folyamatos fejlődésben hiszünk. Azért vállaltunk feladatot, hogy a hozzánk fordulók javára legyünk segítve testi, mentális és érzelmi egyensúlyuk megtartását és visszanyerését. A különböző szakterületek különböző nézőpontot, de egységes látásmódot és értékrendet képviselnek, ezért van jelentősége összetett probléma esetén az egymást kiegészítő, egyúttal erősítő kezelések szinergikus hatáson alapuló kombinációjának, így tudjuk igazán gyakorlatba is átültetni a holisztikus szemléletet. Az egészségmegőrzés, prevenció elkötelezett hívei vagyunk, bízunk abban, hogy mind többen ismerik fel a fizikai-lelki-szellemi harmónia fenntartásának jelentőségét, amely egyfelől komoly kihívást, másfelől stabilitást és kiteljesedést jelent a modern életvitelt folytató XXI. századi érző, felelősen gondolkodó, cselekvő, alkotó, természetes derűre és boldogságra törekvő ember számára, mindannyiunk számára.

Orvosaink, természetgyógyászaink, szakembereink részletesen ismertetik és egyeztetik minden vendégünkkel a kezelések felépítését, és folyamatosan figyelemmel kísérik az eredményeket a javulás és egészségmegőrzés elérése érdekében.

Számos komplex kezelésünk közül választva – reméljük, hozzájárulunk gyógyulásához, jó közérzetéhez, szépségének hangsúlyozásához, testének felüdüléséhez.

Látogasson el hozzánk, tegyen egészsége megőrzéséért vagy visszanyeréséért, próbálja ki szolgáltatásainkat. Bizalma rendkívüli érték számunkra!

Egészségpénztári partnereink

Működési engedély

A ROFÉ NATURALE ÁNTSZ – engedéllyel működő Egészségközpont (Egészségügyi szolgáltató azonosító száma: 509779)

Működési engedély ROFÉ NATURALE

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.