ALGOLIFT ANTI-GRAVITY FIRMING CREAM - Anti-gravitációs feszesítő anti-aging arcápoló

24 270 Ft

Látványos hatást nyújt a fiatal bőr megőrzéséhez.

Célzottan hat a megereszkedett bőr jelei ellen, így visszaállítja a bőr tömörségét és a szépen formált arckontúrt.  Öt éves kutatómunka eredménye az új szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag, a Collagenage72®, mely a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával újraformálja a bőrszerkezet háromdimenziós felépítését.

Az Ulva Lactuca zöld alga védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat visszaadva a bőr rugalmasságát.

 

Előnyök

  • A megereszkedett bőr jelei ellen.
  • Feszesít és újraformál.
  • Visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét és fiatalos kinézetét.
  • Már 4 hét használat után a bőr visszanyeri rugalmasságát & feszességét. Az idő múlása ellen megerősített a bőr újra fiatalosan tündököl.
SKU THV133 Kategória

Felhasználás: Minden reggel és este a megtisztított arc és nyak területére vigyük fel a szemkörnyék kihagyásával. Hatásos eredmény elérése érdekében használjuk a Firming Glow Serum szérumot a krém előtt.

Kiszerelés 50ml tégely

A terméket otthoni használatra, Egészségközpontukban történő kezelések után, kiegészítésként javasoljuk. A Thalion kozmetikumok megvásárolhatóak személyesen, a Rofé Egészségközpontban.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés