ALGOLIFT NUTRI-RESILIENCE SKIN ARCHITECT – Feszesítő, bőrszerkezet-építő anti-aging arcápoló

24 650 Ft

Az érett bőr számára látványos eredményt biztosít. Egyedi formulája feltölti a ráncokat, a hyaluron-injekció hatásához hasonlóan. Ez az ultra-hatékony feszesítő krém pótolja a bőr lipid hiányát és újraépíti az arcbőrt. Aktív hatóanyagai feltöltik és táplálják a bőrt, mely újra kellemes érzetű fiatalosan feszes lesz. Öt éves kutatómunka eredménye az új szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag, a Collagenage72®, mely a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával újraformálja a bőrszerkezet háromdimenziós felépítését.A PalmariaPalmata vörös alga növeli a bőr feszességét és rugalmasságát. Ez a példátlan kombináció közvetlenül a kötőszöveteken hatva átformálja az arckontúrt és átalakítja a bőr szerkezetét.

 

Előnyök

  • Újjáépíti a bőrt,
  • Átformálja az arckontúrt,
  • Feltölti a bőrt, javítja a bőr tömörségét,
  • Táplálja a bőrt és kompenzálja a változókor jeleit (száraz bőr, feszesség hiánya),
  • A bőr újra tömör, táplált és érzete finom, az arc újra fiatalos kisugárzású.
SKU THV134 Kategória

Felhasználás: Minden reggel és este a megtisztított arc és nyak területére vigyük fel, szemkörnyék kihagyásával. Hatásos eredmény elérése érdekében használjuk a Firming Glow Serum szérumot a krém előtt.

Kiszerelés: 50ml tégely

A terméket otthoni használatra, Egészségközpontukban történő kezelések után, kiegészítésként javasoljuk. A Thalion kozmetikumok megvásárolhatóak személyesen, a Rofé Egészségközpontban.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés