THALION Élvonalbeli Tengeri Kozmetikumok

A Thalion algalelőhelyei a franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján találhatóak, egy UNESCO-által védett biorezervátumban. Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák. Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. THALION egyedi szakértelmének egyik titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi. A THALION Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek nívót képviselő minőségét.

A THALION kezelések és termékek arra az évezredes szimbiózisra épülnek, melyek az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennállnak. Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tengeri növények, az algák THALION, Élvonalbeli Tengeri Kozmetikumok.

A ROFÉ NATURALE Egészségközpontban kizárólag természetes hatóanyagokat és prémium minőségű termékeket építünk kezeléseinkbe, a THALION készítményekkel mindez lehetővé válik, újjávarázsoljuk bőrét!

A termékeket otthoni használatra, Egészségközpontukban történő kezelések után, kiegészítésként javasoljuk. A Thalion kozmetikumok megvásárolhatóak személyesen, a Rofé Egészségközpontban.

Arcápolási különlegességek
Arcápolási különlegességek
Arckrémek
Arckrémek
Arctisztítás és tonizálás
Arctisztítás és tonizálás
Szemkörnyékápolók
Szemkörnyékápolók
Szérumok
Szérumok
Testápolók
Testápolók
Férfiaknak
Férfiaknak